13.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeSpecialiştii Atum, despre paşii corecţi pentru dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie

Specialiştii Atum, despre paşii corecţi pentru dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie

Intervenţia pentru dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie (DDD) este periodic necesară pentru afacerea ta? Specialiştii ATUM, firmă cu experienţă în domeniu şi colaborări cu clienţi importanţi, care activează în mai multe judeţe din ţară, împărtăşesc paşii care trebuie urmaţi pentru a te asigura de eficienţa acţiunilor DDD şi monitorizarea ca la carte a proceselor.

Pasul zero: Vizitarea locaţiei pentru constatarea situaţiei

În primul rând, orice profesionist în domeniul DDD trebuie să aibă în vedere vizitarea locației pentru determinarea suprafeței, poziției și mediului. Constatarea situației existente, identificarea tipului de dăunători, gradul infestare şi cauzele şi realizarea unor rapoarte preliminare este foarte importantă pentru ca acţiunile ulterioare să fie eficiente.
Practic, este necesar ca activitatea DDD să fie adaptată fiecărui client, în funcţie de particularităţi.
Apoi, urmează întocmirea planului de amplasare a stațiilor de intoxicare și a capcanelor.

Efectuarea DDD

După prima etapă, are loc efectuarea dezinsecției, deratizării sau dezinfecției propriu zise.
Se montează CAPCANE DE MONITORIZARE ȘI STAȚII DE INTOXICARE. Apoi ar trebui întocmit procesul verbal de execuție/lucrare şi ar trebui înmânate avizele produselor folosite, eliberate de Ministerul Sănătății, dar şi fișa de date de siguranță pentru produsele folosite.

Acces online pentru monitorizarea situaţiei

Specialiştii ATUM oferă inclusiv acces la o platformă online pentru clienţii săi, unde aceştia au acces la procesele verbale; schița punctelor de lucru unde sunt poziționate toate capcanele de monitorizare; legenda tuturor capcanelor; schița interactivă unde pot fi accesate fiecare capcană în parte pentru un control suplimentar asupra activității; graficele de evaluare și eficacitate a intervențiilor; istoricul tuturor intervențiilor; Avizul Ministerului Sănătății și Fișa de date de Securitate a fiecărui produs folosit; toate contractele semnate și stampilate pentru o evidență clară a acordurilor și permiselor legate de serviciile furnizate.

CITEŞTE ŞI: Cum să faci dezinsecție, deratizare și dezinfecție adaptate la era online

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS