14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriGustul sărbătorilor, livrat la domiciliu. Mr. Catering te scapă de grija pregătirii meselor tradiţionale

Gustul sărbătorilor, livrat la domiciliu. Mr. Catering te scapă de grija pregătirii meselor tradiţionale

Cine a ajuns pe meleaguri româneşti cunoaşte firea oamenilor de la noi. Românul te pune la masă şi te omeneşte şi nu e sărbătoare fără masă bogată în bunătăţi. Iar cum decembrie este luna cea mai bogată în sărbători, şi mesele se anunţă îmbelşugate. Numai că timpul rămâne cel mai mare inamic.

În ultimul timp, însă, românul a început să prindă „gustul” livrărilor de meniuri gata preparate de firme specializate care vin în ajutor cu platouri după preferinţele clientului. Rămâne astfel cu mai mult timp pentru a se bucura de sărbătoare şi de cei dragi, fără a rata tradiţionalele mese cu care a fost obişnuit dintotdeauna. Aşa se face că la compania Mr. Catering din Craiova luna decembrie deja se întrevede ca fiind o lună plină, intensă, cu freamăt în bucătărie.

Meniuri personalizate pentru evenimente private şi mese de sărbători

După ce echipa Mr. Catering şi-a câştigat aprecierea clienţilor prin meniurile livrate zilnic, serviciile s-au extins în mod firesc către livrarea de platouri pentru evenimente, iar oferta nu doar că este variată, dar este şi flexibilă. Comenzile pot fi personalizate, iar clienţii se pot bucura de preparatele preferate scutind efortul de a alerga după ingrediente şi orele lungi petrecute gătind.

„La Mr. Catering punem la dispoziţia clienţilor tot felul de platouri reci şi calde, care pot fi personalizate, modificate în funcţie de cerinţele clienţilor. Livrăm platouri pentru diverse evenimente private, fie că vorbim de petreceri de firmă, petreceri la domiciliu sau mese de pomenire”, menţionează echipa.

Gustul sărbătorilor, livrat la domiciliu

„În această perioadă sunt multe firme care organizează petreceri de Crăciun şi le putem oferi meniurile pe care şi le doresc, garantând pentru gust şi calitate. Deschidem şi lista pentru comenzile de Crăciun, pentru toţi cei care doresc să se bucure de mâncărurile tradiţionale dar nu au timpul sau priceperea necesare. Cu noi, e foarte simplu. Te bucuri de sărbătoare fără a trăi stresul pregătirilor contra timp. Scapi de aglomeraţia din magazine, unde trebuie inevitabil să ajungi pentru a cumpăra cele necesare pregătirii meniului, şi scapi şi de orele în bucătărie. Astăzi timpul pare mai insuficient ca niciodată şi de ce să nu îl valorifici la maxim bucurându-te de familie, când ai la îndemână telefonul şi ofertele Mr. Catering?”, transmit reprezentanţii firmei din Craiova.

Detalii pe www.mrcatering.ro și Facebook Mr. Catering. Comenzile se pot face la telefon 0753164155.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS