22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeMontaţi anvelope de iarnă la începutul sezonului rece! Alegeţi siguranţa cu AutoKraft

Montaţi anvelope de iarnă la începutul sezonului rece! Alegeţi siguranţa cu AutoKraft

Odată cu sezonul rece, trebuie să schimbăm anvelopele de vară ale autoturismului cu anvelope de iarnă. Pentru a fi în deplină siguranţă, este indicat să nu aşteptăm să fim surprinşi de prognoza meteo şi să nu amânăm acest lucru, transmit specialiştii Autokraft, un service auto multimarcă autorizat, cu experienţă îndelungată. Aici, şoferii pot regăsi cele mai moderne condiţii, într-o locaţie complet robotizată.

Este necesar ca șoferii să acorde importanță operațiunii de schimbare anvelope la momentul necesar, deoarece acestea fac parte din sistemul de rulare al autovehiculelor. Astfel, starea lor influențează în mod direct siguranța participanților la trafic. AutoKraft îți recomandă să faci o vizită la service-ul auto pentru schimbare anvelope şi o inspecție profesionistă a stării roților.

“Pentru montaj anvelope, geometrie roţi sau schimb cauciucuri, AutoKraft este alegerea cea mai bună. Avem cea mai modernă locaţie, specialişti calificaţi. După ce schimbăm anvelopele, pe cele înlocuite le putem păstra în cele mai optime condiţii oferite de hotelul de anvelope al service-ului nostru”, transmite echipa.

Cum poţi creşte durata de viaţă a anvelopelor

Dacă le acorzi atenția necesară, poți crește durata de viață a anvelopelor, explică profesioniştii Autokraft. Astfel, vei face schimbul de cauciucuri mai rar. “Verifică periodic presiunea din ele, uzura, sau geometria roţilor. De asemenea, respectă recomandările producătorului autovehiculului tău în ceea ce privește schimbarea anvelopelor. Este recomandat ca anvelopele de iarnă să montate începând cu perioada 1 noiembrie, în funcție de condițiile meteo. Chiar dacă nu există menționat în lege un interval de timp specific pentru această operațiune. Echiparea cu anvelope de iarnă este, însă, obligatorie în condițiile în care drumurile publice sunt acoperite cu zăpadă sau gheață”, precizează echipa Autokraft.

Firmele de asigurări nu te despăgubesc dacă ai anvelope neconforme

În cazul în care nu se respectă această regulă, șoferii pot primi amenzi și puncte de penalizare, conform legislației în vigoare. În plus faţă de aceasta, în cazul în care se întâmplă un eveniment rutier, firmele de asigurări nu mai despăgubesc dacă anvelopele nu sunt conforme.

Service Premium pentru roţi

“Echipa Autokraft e condusă de câteva principii simple și morale: calitate, seriozitate și transparență.
Investim permanent în oameni pentru că vrem să oferim o expertiză de top și consiliere pe măsură, astfel încât clientul să fie sigur că autoturismul său e pe mâini bune. Vrem rezultate optime. De aceea, în service-ul AutoKraft găsești echipamente performante și dotări moderne, stocuri de piese premium, disponibile în orice moment”, spun profesioniştii din echipă.

AutoKraft este un service auto modern, ce oferă servicii variate de reparații și întreținere auto.

Sună la 0726878318 pentru mai multe detalii și pentru a efectua o programare.
“Indiferent de marca sau modelul automobilului tău, acesta va fi gata de drum în cel mai scurt timp. Tehnologia modernă, transparența costurilor, onestitatea mecanicilor și atenția la detalii sunt atributele ce definesc service-ul auto la care te poți întoarce cu încredere”, adaugă echipa.
Fb: Autokraftservice
Tel: 0726878318

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS