20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriConferinţa toamnei pentru antreprenori, la Craiova: “După 34 de ani de la Revoluţie, business-ul autohton este încă tânăr”

Conferinţa toamnei pentru antreprenori, la Craiova: “După 34 de ani de la Revoluţie, business-ul autohton este încă tânăr”

“Cine nu vine la conferinţă nu este încă pregătit să fie bogat”, glumeşte Cornelia Niţu, managerul firmei de consultanţă N&C Consulting şi preşedintele Asociaţiei Agora 2013 Dubova, organizator al Conferinţei de Dezvoltare şi Performanţă pentru Antreprenori (C.D.P.A.), care va avea loc la data de 5 octombrie 2023, într-un cadru festiv, la Hotel Ramada Craiova.

Speakerii evenimentului vin cu ultimele noutăţi pentru antreprenori

În cadrul întâlnirii cu oamenii care activează sau sunt atraşi de mediul de business vor fi abordate atât tematici inovative, cât şi noutăţile momentului, valoroase pentru antreprenori.

“Sunt lucruri unde nu există practică pe piaţă, cum sunt subiectele abordate de Aurelian Oprea şi Radu Bufan, specialişti care deschid drumuri. Participanţii pot afla ultimele noutăţi fiscale, prezentate de Cornelia Niţu, se vor informa despre axele de finanţare ale momentului de la Roxana Niţu, despre cum să ne poziţionăm în faţa oamenilor, de la Emanuel Popa şi despre cum să vindem sau să ne vindem, de la Sebastian Bala”, detaliază organizatorii.

“De ce să inventezi apa caldă greşind pe banii tăi?”

La 34 de ani de la revoluţie, România încă se adaptează la piaţa concurenţială specifică sistemului capitalist. Suntem încă tineri în business, e de părere Cornelia Niţu, iar evenimentele de networking sunt ideale pentru încurajarea schimbului de experienţă şi informaţii între antreprenori, pentru ca greşelile “specifice tinereţii” să nu fie repetate la nesfârşit.
“De ce să inventezi apa caldă şi roata greşind pe banii tăi când poţi învăţa din greşelile altora dinaintea ta? De fapt, la asta ajută networking-ul, la asta ajută astfel de evenimente. La a construi împreună”, spune Cornelia Niţu.

Despre lideri şi reglaje fine

Sistemele diferă, spune expertul în consultanţă care a pus bazele conferinţei din 5 octombrie. Firmele sunt ca nişte organisme cu propriile caracteristici. La fel ca noi.

“Toţi suntem oameni, dar suntem diferiţi. E nevoie de reglaje fine, pentru că în mediul concurenţial acerb, de la plus la minus, de la profit la pierdere nu e decât foarte puţin. Avem 34 de ani de la revoluţie şi puţine firme au tot atâţia ani, dar chiar şi acestea, înfiinţate imediat după decembrie 89 încă sunt tinere. Încă nu au un sistem intern, nu sunt scalabile, lăsând la o parte multinaţionalele. Or, nu vei face profit dacă nu creezi un sistem clar, funcţional în firma ta. De multe ori, liderii simt că nu au suficient timp şi că proiectul îi înghite. Se întâmplă la nivelul multor afaceri mici şi mijlocii. Antreprenorii sunt înghiţiţi de proiect, acesta se dezvoltă din ce în ce mai mult, până liderul pierde controlul. Oare cât pierdem pe oră din cauza faptului că liderul nu e la butoanele lui, ci înghiţit de alte sarcini?”, spune Cornelia Niţu.

Conferinţa pentru antreprenori, un eveniment de business fără bariere

Nu există o barieră în ceea ce priveşte publicul ţintă al acestui eveniment, transmit organizatorii.
Conferinţa de Dezvoltare şi Performanţă pentru Antreprenori (C.D.P.A.) se adresează “oricui are o cât de mică preocupare în sfera antreprenoriatului. Fie că vorbim despre oameni care au deja afaceri şi află ultimele noutăţi, fie că vorbim de tineri care au gândul sau intenţia de a porni o afacere şi, prin prezenţa la eveniment, pot înţelege ce înseamnă să porneşti pe acest drum. C.D.P.A. este un eveniment într-un cadru festiv, care deschide orizonturi şi care înseamnă valoare adăugată pentru orice antreprenor, expert contabil, avocat, tânăr cu spirit antreprenorial şi aşa mai departe”.
Pentru că România are nevoie de antreprenori pregătiţi, carpabili să îşi adapteze mereu planurile în funcţie de modificările apărute.

Ce pot afla cei care se înscriu la conferinţă

“În cadrul C.D.P.A aducem claritate antreprenorilor în legătură cu ultimele provocări apărute în toamna acestui an, în materie fiscală şi legală, în sectorul finanţărilor, în ceea ce priveşte organizarea afacerii şi creşterea performanţei oamenilor. C.D.P.A. Înseamnă acces la networking de calitate, confruntare de noi idei, interacţiunea cu profesionişti care activează pe piaţa serviciilor şi produselor specifice dezvoltării şi creşterii unui business”.

Iată câteva dintre lucrurile pe care le pot afla cei care se înscriu la conferinţă:

  • cum să te adaptezi la modificările fiscale
  • cum să recuperezi uşor banii pe care creditorii ţi-i datorează
  • cum să reglezi situatia cazierului tău fiscal daca ai datorii catre stat greu sau imposibil de achitat;
  • unde găseşti banii pentru finanţarea afacerii tale?
  • cum îţi consolidezi rolul de lider în firmă?
  • cum vinzi mai bine şi mai mult?

Înscrieri

Rezervă-ţi locul ACUM lângă antreprenorii de top din România!
Link înscrieri: https://events.consulting-nc.ro/
Data: 5 Octombrie 2023, ora:16:00
Locaţia: Hotel RAMADA, Craiova, România

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS