22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriZacaria a dat startul vânzărilor în cel mai așteptat proiect din Craiova, Valletta Towers

Zacaria a dat startul vânzărilor în cel mai așteptat proiect din Craiova, Valletta Towers

Dezvoltatorul Zacaria a lansat vânzările în cel mai așteptat proiect rezidențial din Craiova, Valletta Towers. Situat într-o zonă ultracentrală, pe str. Alexandru Macedonski, nr. 71, complexul va cuprinde 190 de apartamente de lux de două, trei și patru camere.

Cu o experiență de peste 15 ani în real-estate, Zacaria și Romfer Trans au demarat de câteva zile lucrările la primul proiect rezidențial pe care îl dezvoltă în Craiova. Aceasta nu este prima experiență pe plan local, Zacaria dezvoltând anterior primul parc industrial privat din Craiova, respectiv Southern Industrial Park, cu peste 50.000 mp de spații industriale. Proiectul a reprezentat un succes, atrăgând un număr semnificativ de companii locale și internaționale, care au creat în parc peste 500 de locuri de muncă.

Ansamblul Valletta Towers va fi unul de anvergură, cu două niveluri de parcaj subteran și un regim de înălțime de parter plus 6 etaje. În total, pe lângă cele 190 de apartamente, în proiect vor fi 140 de locuri de parcare subterane, 57 de locuri de parcare supraterane, precum și 112 boxe de depozitare. Apartamentele se vor preda la cheie, complet finisate cu materiale de înaltă calitate și cu un design deosebit. Antreprenorul general al proiectului este Romfer Trans, o companie cu peste 15 ani de experiență în domeniul construcțiilor și cu multiple lucrări la proiecte de anvergură din zona Olteniei, precum extinderea Aeroportului Internațional Craiova sau construcția Electroputere Mall.

“Atât locația excelentă, cât și istoricul dezvoltărilor anterioare, ne obligă să construim un proiect calitativ, cu mult peste medie. Craiova reprezintă un oraș important pentru noi și sperăm că Valletta Towers e doar primul din multele proiecte rezidențiale pe care le vom dezvolta aici. Orașul crește într-un ritm fulminant și atrage constant atât investiții noi, cât și forță de muncă și populație din regiunile vecine, deci este evident că proiectele de calitate sunt binevenite. Am pariat o dată pe Craiova și am avut succes, când am construit primul parc industrial privat din oraș, și suntem convinși că și de data aceasta rezultatul va fi același.”, a declarat Jonathan Scifo Diamantino, CEO Zacaria.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor cât mai multor clienți, cele patru blocuri vor avea peste douăzeci de tipuri diferite de apartamente, cu suprafețe cuprinse între 48 mp și 123 mp. Totodată, în proiect va exista și un număr limitat de penthouse-uri, care vor avea terase extrem de generoase, între 30 și 200 de metri pătrați. Printre beneficiile aflate în complex se numără și stații de încărcare pentru mașini electrice, un loc de joacă pentru copii, adăpost antiaerian, precum și două lifturi în fiecare bloc, iar proiectul va fi unul privat, cu regim închis. Totodată, în faza a doua a proiectului, compania va dezvolta și Zacaria Retail Plaza, unde aproximativ 5.000 mp de spații comerciale vor fi modernizate și închiriate către retaileri importanți, astfel că proprietarii apartamentelor se vor bucura de o experiență de shopping și petrecere a timpului liber la doi pași de propria casă.

“Am dezvoltat și vândut peste 500 de vile și apartamente în Sibiu și București până în acest moment, urmând ca în următorii doi ani să demarăm lucrările la alte patru proiecte ce însumează peste 500 de unități. Ne încântă interesul pe care l-au manifestat potențialii cumpărători încă de acum un an și ne motivează că pentru Valletta Towers am văzut cel mai mare grad de interes dintre toate proiectele dezvoltate de noi. Știm că locația excelentă și proximitatea față de centru și alte puncte de interes precum Facultatea de Medicină, Parcul Nicolae Romanescu, Teatru Național Marin Sorescu, Stadionul Ion Oblemenco și alte numeroase restaurante și magazine fac din Valletta Towers The Place to Be! Atât pe cei care doresc să se mute într-un apartament nou și modern, cât și pe cei care vor să facă o investiție cu care nu pot da greș, îi așteptăm cu drag la biroul nostru de vânzări.”, a declarat Marius Moga, Director de Marketing și Vânzări Zacaria.

Dezvoltatorul pune la dispoziția clienților interesați multiple variante de plată, inclusiv plata cu credit bancar, plata în tranșe sau plata prin criptomonede ca Bitcoin sau Elrond. Pentru mai multe detalii despre proiectul Valletta Towers, cei interesați pot accesa site-ul vallettatowers.ro sau pot suna direct la numărul de telefon 0739 124 124.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS