8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriEvenimente TRADEM, la Zilele Craiovei

Evenimente TRADEM, la Zilele Craiovei

În perioada 1 – 5 iunie 2023, Casa de Cultură Traian Demetrescu se alătură celorlalte instituții de cultură craiovene care organizează evenimente dedicate celebrării zilelor orașului.

Din 1 până pe 5 iunie, în Piața Frații Buzești va fi expusă expoziția de fotografie și cărți poștale vechi „Craiova de Altădată”.

Duminică, 4 iunie, începând cu orele 19:00, în Sala Amza Pellea a Teatrului Național Marin Sorescu, va avea loc spectacolul de comedie „Terapie prin râs”. Spectacolul este susținut de Compania Teatrală Vouă. Accesul este gratuit, pe baza unei invitații care se va procura de la casa de bilete a TNC.

Tot în seara zilei de 4 iunie, în Piața Mihai Viteazu, va avea loc un show de lasere. Acesta va începe la orele 23:00.

Luni, 5 iunie, în Piața Mihai Viteazul, între orele 17:00 și 19:00, Casa de Cultură împreună cu Corabia lui Barbă-Deasă și Water Park Craiova îi invită pe cei mici la ateliere de handcrafting și desen, multă distracție, dar și premii surpriză pentru toată familia. Înscrierea pentru a participa la ateliere se va face pe pagina de facebook a Casei de Cultură Traian Demetrescu, în limita locurilor disponibile.

De la ora 20:00 TRADEM vă așteaptă în Piața Mihai Viteazul, la spectacolul de dans al Asociației Dance Beat.

Citeşte şi Craiova: Campionatul mondial al câinilor de salvare între 1 și 4 iunie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS