24.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriMeliss, un nume important în lumea organizării de evenimente din Craiova

Meliss, un nume important în lumea organizării de evenimente din Craiova

Pentru orice pereche, ziua nunţii este un moment de neuitat, iar dorinţa ca totul să fie ireproşabil până la cel mai mic detaliu este, desigur, firească. Oricine şi-ar dori numai amintiri frumoase de la marele eveniment.

Standardele organizării de evenimente au crescut foarte mult în ultimul deceniu în România, iar restaurantele care găzduiesc petreceri de nuntă sau botez s-au adaptat celor mai creative trenduri din afară, lărgindu-şi mult plaja de servicii oferite, explică managerii Meliss Events şi Hotel Meliss, care spun că este nevoie de multă muncă şi dedicare pentru ca totul să fie perfect.

Managerii Meliss: “Încercăm mereu să ne întrecem pe noi înşine”

Cu două locaţii şi patru săli pentru evenimente, două pe Bulevardul Carol I şi două pe Centura de Nord a Craiovei, aceştia spun că, în lipsa profesionalismului, un astfel de business nu ar putea rezista.

“E important, în acest domeniu, să fii conştient că oamenii sunt extrem de exigenţi, pentru că este vorba despre cea mai importantă zi din viaţa lor. Şi, atunci, dacă nu te ridici la înălţimea aşteptărilor, vei avea de pierdut. Credibilitatea şi longevitatea nu pot exista în lipsa unor servicii premium şi, de aceea, încercăm mereu să ne întrecem pe noi înşine”, spun reprezentanţii Meliss.

Saloane de la 80 până la 350 de persoane

“Meniurile sunt pregătite cu deosebită atenție și pasiune de bucătarii noștrii , iar saloanele sunt amenajate în ton cu cele mai noi tendinţe, pentru că atmosfera reuşită este strâns legată, printre altele, şi de sala pe care o alegi pentru eveniment. Avem saloane cu capacităţi diferite, de la 80 până la 350 de persoane, astfel că putem organiza cu succes atât evenimente private mai restrânse sau evenimente corporate, cât şi petreceri ample, cu invitaţi numeroşi”, adaugă aceştia.

Pachete cu numeroase beneficii la Meliss

Meliss oferă pachete atent gândite pentru clienţi, care include coordonator de eveniment, degustarea meniurilor, tarife speciale pentru cazarea invitaţilor şi discount pentru evenimentele organizate în zilele de vineri sau duminică. Mirii beneficiază de cameră deluxe cu jacuzzi, aranjament festiv gratuit şi, în cadrul Meliss Events, de o zonă special amenajată pentru obiceiurile de nuntă.

Grădină cu panoramă unică asupra Craiovei

Locația de pe centura Craiovei dispune de o grădină generoasă, înfrumuseţată de fântâni arteziene, o adevărată oază de verdeață și liniște, primitoare și răcoroasă, cu o panoramă unică asupra orașului Craiova.

“Experienţa noastră în găzduirea evenimentelor private de orice tip ne ajută să le oferim clienţilor noştri cele mai bune opţiuni pentru ca totul să fie aşa cum şi-au imaginat. Suntem profesionişti şi suntem pasionaţi de ceea ce facem, iar prioritatea noastră este ca evenimentele organizate la Meliss să se ridice la cel mai înalt nivel”, transmite echipa Meliss.

Mai multe detalii puteţi găsi la adresa https://hotelmeliss.ro/.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS