12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPlată sume distribuite către creditorii salariali ai PIC SA-în faliment

Plată sume distribuite către creditorii salariali ai PIC SA-în faliment

Anunţ privind plată sume distribuite către creditorii salariali ai PIC SA-în faliment

Lichidatorul judiciar PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services SPRL, NOTIFICĂ TOȚI CREDITORII SALARIALI ÎNSCRIȘI ÎN TABELUL DEFINITIV CONSOLIDAT AL PIC S.A. (în faliment) (cu ordinea de prioritate prevăzută de art. 123 pct. 2 din Legea nr 85/2006), CARE NU AU RIDICAT SUMELE CUVENITE DIN DISTRIBUIRILE EFECTUATE ÎN CADRUL PROCEDURII DE FALIMENT A PIC SA (pană în anul 2018 inclusiv), să transmită lichidatorului datele referitoare la contul în care se poate face plata sumelor care le-au fost distribuite și nu au fost achitate până în prezent, din cauza lipsei informațiilor necesare plății.

Menționăm că procedura de faliment a PIC SA se află spre final și că în situația în care sumele distribuite nu sunt reclamate de personale îndreptățite în timpul procedurii, acestea se vor vira la închiderea procedurii, către UNPIR.

Creditorii salariali pot transmite informațiile pentru efectuarea plăților la sediul Lichidatorului judiciar din București, Bd. Poligrafiei nr.1A, bl. ANA TOWER, et. 24/7, sector 1, sau la adresele de e-mail: [email protected]; [email protected]. Informații suplimentare pot fi obținute la adresele de e-mail de mai sus si la tel. 021.225.36.00. Persoana de contact: Medina Nicolescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS