5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCe trebuie să ştiţi ca să nu fiţi înşelaţi la parcările de la aeroport

Ce trebuie să ştiţi ca să nu fiţi înşelaţi la parcările de la aeroport

De multe ori se întâmplă ca fiind luați de valul pregătirilor pentru o vacanță sau o deplasare, călătorii să uită să se ocupe din timp și de găsirea unui loc pentru a parca mașina atunci cînd ajung la aeroport. Dar faptul că acest aspect este lăsat pentru ultima zi și că se gândesc „lasă că găsim ceva când ajungem”, ar putea duce la prea mult stres inutil înainte de zbor, pierdere de timp și evident pierderea unei sume de bani în plus.

În continuare veți găsi câteva sfaturi simple care stau la îndemâna oricărui călător pentru a putea să se bucure pe deplin de vacanță fară a avea prea multe bătăi de cap ce să facă cu mașina în timp ce este plecat.

Faceți o rezervare din timp

Veți fi surprinși câți bani puteți economisi. Pe lângă faptul că veți avea o ofertă vastă din care să alegeți, puteți economisi până la 60% efectuând o rezervare în avans. Nu credeți că într-o vacanță ați putea să vă bcucurați de această economie bună?

Verificați site-urile de vouchere

Dacă pui în prim plan tariful de parcare și nu îți prea pasă cât de aproape sau departe este locul de parcare, atunci voucherele ar putea fi o soluție bună. Evident, îți va lua ceva timp ca să găsești aceste oferte și să ai grijă ca valabilitatea acestuia să se potrivească cu perioada în care ești plecat(ă).

Înscrieți-vă la news-latter-ul aeroportului local

Multe aeroporturi ocazional au oferte de parcare avantajoase dar limitate, cel mai des în sezonul scăzut. Puteți economisi uneori în jur de 40% față de prețul standart al aeroportului. Este o oportunitate bună dacă știți când veți avea nevoie de parcare pentru mai târziu pe parcursul anului.

Rezervați o parcare din afara aeroportului

De cele mai multe ori acestea sunt mai ieftine decât parcările oficiale doar că trebuie să vă asigurați că ajungeți cu cel puțin jumătate de oră înainte de deschiderea check-in-ului așa cum aveți nevoie de timp suficient să ajungeți la aeroport.

Folosiți platforme de comparație a prețurilor

Pe aceste site-uri, cum ar fi ParkVia, aveți acces la o mulțime de parcări din imediata apropiere a aeroportului, atent selectate pentru a asigura călătorii cu cele mai bune condiții de siguranță, servicii de transfer dar și cele mai bune prețuri garantate cu posibilitatea de a returna o parte din bani în caz că locul de parcare devine mai ieftin.

Orice opțiune ați alege, făceți-o conștient analizând 4 aspecte de bază: securitatea mașinii, timp necesar să ajungeți până la aeroport, comoditatea rezervării și tarife corecte pentru clienți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS