9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeDacă e pizza, pofta vine oricând. Ingredientele cele mai proaspete și oferte tentante, la Pizza Forum

Dacă e pizza, pofta vine oricând. Ingredientele cele mai proaspete și oferte tentante, la Pizza Forum

Când a decis să cumpere o pizzerie, Tony Stanca nu știa prea bine cu ce „se mănâncă” o astfel de afacere. Dar a luat-o pas cu pas, cu dorința de a face lucrurile bine și de a livra un produs de calitate. Așa se face că ingredientele folosite la sortimentele Pizza Forum nu sunt doar dintre cele mai bune, dar sunt și extra proaspete, căci managerul se asigură personal de acest lucru. „Sunt ingrediente pe care le achiziționăm și în fiecare dimineață, precum ciupercile sau ardeiul. Avem mereu grijă să avem ingrediente proaspete și produse de calitate superioară”, mărturisește acesta.„Nu pot să nu mă gândesc că din pizza noastră mănâncă atâția oameni, mănâncă și copii. Nu am putea să livrăm un produs fără grijă la ingrediente știind că ajunge la un copil”.

Acum, administratorul Pizza Forum nu doar că se ocupă personal de achiziția produselor pentru a se asigura că sortimentele sale de pizza sunt dintre cele mai bune, dar a învățat, între timp, să le și prepare. Așa cum scrie în manualele de business, antreprenorul a trecut prin toate etapele pentru a ajunge să cunoască toate secretele propriului business. Tony Stanca livrează și, de multe ori, stă de vorbă cu oamenii care comandă pentru a afla ce le place și ce nu, pentru a ști unde e loc de îmbunătățiri și cum poate face lucrurile mai bine.

3 pizza + 1 gratis

Pe lângă atenția la produsele folosite, la Pizza Forum există mereu oferte atractive, iar meniul include, pe lângă pizza, platouri cu mezeluri și sandwich-uri proaspăt coapte, perfecte pentru a fi savurate în orice împrejurare – fie la birou, fie la plimbare sau acasă.

„În această perioadă, clienții noștri pot profita de o ofertă foarte avantajoasă. Oferim o pizza gratis la trei comandate. La două pizza comandate, clienții noștri primesc o doză de suc”.

Comenzile se fac la la numerele de telefon 0764141010, 0748141010, 0729141010, 0351444244 sau pe www.pizzaforum.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS