8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriUNIC Imobiliare a atins borna 21: „Peste 2 decenii de când am decis să fim unici”

UNIC Imobiliare a atins borna 21: „Peste 2 decenii de când am decis să fim unici”

Echipa UNIC Imobiliare a ajuns la aniversarea a 21 de ani de existență pe piața de real estate din Craiova. Început din dorința de a face o schimbare profesională, business-ul construit de Nicu Răduț a reușit să evolueze, în peste două decenii, într-o companie imobiliară recunoscută pe piață și apreciată pentru stilul nonconformist al echipei.

„Sunt anumite domenii de business în care relația cu clientul este pionul strategic. Fără o relație reală, autentică, tot edificiul se clatină. Imobiliarele sunt un exemplu în acest sens. Nu poți reuși în real-estate fără a crea o relație de încredere cu un cumpărător sau cu un vânzător, pentru că este vorba de tranzacții importante, despre investiții pe termen lung, care presupun decizii majore. Și atunci, nu ești doar un agent, ești un sfătuitor, ești specialistul în care clientul caută ajutor, caută cunoștințe, caută răspunsuri”, povestește managerul UNIC Imobiliare.

Pentru a reuși să construiască astfel de relații solide, Nicu Răduț a pus mare accent pe selecția angajaților care să facă parte din echipa sa. Așa se face că UNIC Imobiliare nu este doar un job, ci un joc de echipă. Și, apoi, este și familie.
„Suntem familia UNICILOR și ne mândrim cu fiecare membru. La mulți ani nouă și tuturor celor care fac și au făcut parte din povestea UNIC Imobiliare în acești 21 de ani!”, a transmis managerul cu prilejul aniversării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS