10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriThe North Face, un brand de legendă

The North Face, un brand de legendă

Printre iubitorii de activități montane, The North Face este un brand de legendă. Logo-ul său distinctiv, inspirat de cupola de granit a vârfului Half Dome din Parcul Național Yosemite, SUA, poate fi văzut pe îmbrăcăminte, încălțăminte și echipamente folosite de alpiniști, excursioniști și exploratori din întreaga lume. În prezent, aproape fiecare magazin de munte bun oferă gama completă a mărcii, iar produsele TNF au devenit sinonime cu durabilitatea și fiabilitatea ridicată. Colecțiile specializate asigură faptul că fiecare poate găsi, printre modelele disponibile, îmbrăcămintea și echipamentul perfect pentru nevoile sale. Fie că escaladați cele mai înalte vârfuri, faceți drumeții pe trasee montane, alergați sau schiați, marca americană The North Face oferă echipament dedicat pentru aceste activități.

Istoria brandului a început în 1966, odată cu înființarea unui magazin de echipament pentru drumeții în San Francisco. La vremea respectivă, nimeni nu și-ar fi imaginat că ceea ce a început ca o aventură modestă se va transforma într-o companie globală. Încă de la înființare, marca a fost dedicată tuturor aventurierilor în aer liber. Motto-ul actual al brandului TNF -Never stop exploring! Niciodată să nu te oprești din explorat! descrie perfect cui se adresează gama producătorului american. Toți oamenii activi cărora le place să descopere locuri noi și să doboare bariere, atât la nivel de drumeție, cât și la nivel sportiv, se vor regăsi rapid printre produsele brandului. Este important faptul că marca își adresează produsele atât celor care tratează turismul și activitățile în aer liber ca pe o mică parte a activității lor, cât și celor pentru care provocările montane reprezintă întreaga lor viață.

Gama largă a mărcii The North Face

Într-un magazin montan de calitate, veți găsi o ofertă bogată de la producătorul american, împărțită în colecții distincte, care au fost concepute pentru activități specifice. Cu siguranță, pentru iubitorii de alpinism au fost pregătite cele mai avansate din punct de vedere tehnologic și material echipamente si îmbrăcăminte. Colecția Summit Series cuprinde produse pregătite pentru cele mai dure condiții de pe pământ. Jachetele și pantalonii tehnici, mănușile, hanoracele și lenjeria de corp termică sunt perfecte pentru altitudini mai mari în condiții meteo extreme. Echipamentul, pe de altă parte, include rucsacuri sau corturi ultraușoare, dar foarte rezistente. Construcția robustă poate rezista la vânturi cu forța unui uragan și la căderi de zăpadă. Bineînțeles, pe lângă colecția de top Summit Series, există și îmbrăcăminte din seria Mountain sau Hiking, potrivită pentru drumeții în munți, precum și pentru excursii pe teren mai ușor.

Un magazin bun care oferă produse The North Face ar trebui să includă și îmbrăcăminte de iarnă pentru schi și snowboard. Jachetele și pantalonii cu membrană oferă o protecție excelentă împotriva zăpezii și a vântului rece. Modelele oferite sunt atât de variate încât,toti iubitorii sportului skitter, freerider și freestylers vor găsi îmbrăcăminte potrivită. La celălalt capăt al gamei se află îmbrăcămintea, încălțămintea și echipamentul din colecția Flight Series. Acestea sunt cele mai ușoare modele concepute pentru alergare montană. Pantofii de alergare, vestele de alergare și îmbrăcămintea respirabilă ne ajută să parcurgem rapid orice traseu. Sunt perfecte atât pentru antrenamente intense, cât și pentru competiții în care fiecare secundă contează.

Eticheta TNF reprezintă, simbolul confortului de zi cu zi

De asemenea, The North Face își dezvoltă în mod activ gama de produse lifestyle. Rucsacurile, hanoracele și pantofii inspirati de munte sunt alegeri populare pentru utilizarea zilnică la locul de muncă, la școală și în timpul liber. Prin urmare, într-un magazin de turism sau de munte veți găsi îmbrăcăminte dedicată nu doar expedițiilor, ci și haine în care vă veți simți bine zi de zi. Cea mai importantă caracteristică a acestor produse este confortul maxim și stilul deosebit. Hanoracele cu glugă din bumbac cu logo The North Face sau șepcile de baseball, care nu se poartă doar în condiții însorite, au intrat deja în canonul hainelor casual pentru iubitorii de munte. Jachetele izolate TNF sunt, de asemenea, perfecte pentru lunile de iarnă în oraș. Acestea oferă o termoreglare excelentă și o funcționalitate foarte ridicată. Modelele urbane sunt dotate cu numeroase buzunare, iar utilizarea materialelor durabile face ca acestea să își păstreze proprietățile originale pentru o perioadă lungă de timp.

Dacă nu sunteți încă familiarizați cu marca The North Face, trebuie neapărat să vă puneți la curent. Este unul dintre puținii producători din lume care oferă o gamă atât de cuprinzătoare. În același timp, veți găsi articole extrem de specializate, care îndeplinesc cerințele profesioniștilor, precum și o gamă întreagă de produse pentru excursii de weekend sau pentru uzul zilnic. Toate acestea vor fi caracterizate de stilul lor montan unic. Deci, dacă sunteți în căutarea celor mai bune disponibile solutii, marca TNF va fi alegerea perfectă!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS