10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriDezvoltare în perspectivă: AKAtelier, divizia de service pentru cutii automate by Autokappa

Dezvoltare în perspectivă: AKAtelier, divizia de service pentru cutii automate by Autokappa

Din 2004 până în prezent, Autokappa şi-a articulat modelul de business progresiv, orientându-se constant către direcţia proaspătă şi preîntâmpinând cererea. Un exemplu în acest sens este AKAtelier, divizia pentru repararea cutiilor de viteze automate, care a cunoscut un trend ascendent în ultima perioadă şi care a impus, astfel, o consolidare a business-ului pe acest segment.

“Pandemia ne-a mobilizat să ne orientăm atenţia spre proces, să-l restartăm şi să ne canalizăm energia pe segmentele profitabile. Pentru Autokappa, pandemia s-a tradus, printre altele, prin extinderea activităţii şi un sediu nou, modern şi eficient, pentru repararea cutiilor de viteze automate. Autokappa este susţinută de pasiunea reală pentru maşini şi pentru evoluţie tehnologică, iar dovadă stă implicarea noastră activă în implementarea de noi concepte auto”, spune Dan Gheorghe, antreprenorul care a dezvoltat Autokappa de la stadiul de concept la brandul de astăzi.

Aparatură performantă şi echipă specializată

AKAtelier este un concept modern de service pentru cutii automate, specializat în repararea şi mentenanţa cutiilor de viteze automate europene, americane şi asiatice. Atelierul este echipat cu aparatură tehnică de ultimă generaţie.

AKAtelier colaborează cu service-uri de profil şi producători din Europa, iar echipa este formată din ingineri auto instruiţi în Germania şi Spania, specializaţi în domeniul cutiilor de viteze automate.

“Staff-ul nostru este mereu la curent cu inovaţiile şi noile tehnologii din domeniul auto. Este vital pentru noi să ne atingem succesul şi să ne menţinem targetul prin accesarea unor resurse umane valoroase, pentru că Autokappa este rezultatul muncii unei echipe”, precizează managerul companiei.

AKAtelier garantează calitatea pieselor şi a reparaţiilor efectuate şi asigură asistenţa tehnică permanentă pe teritoriul României.

Firma oferă posibilitatea reparării cutiilor de viteze cu propriile piese, cu 12 luni garanţie, dar şi opţiunea reparării cu piese cumpărate de client din alte surse, caz în care garanţia este de 90 de zile. AKAtelier oferă mentenanţă şi diagnoză cutiilor de viteze şi facilitează tractare auto gratuită în ţară pentru clienţii service-ului.

Consolidarea AKAtelier, printre obiectivele Autokappa

Unul dintre obiectivele Autokappa pentru viitorul apropiat este consolidarea diviziei de reparare a cutiilor de viteze, unde echipa AKAtelier a constatat o cerere ascendentă. Ca întotdeauna, Autokappa lasă viitorul să îşi spună cuvântul şi să dea sens prezentului, pentru că succesul în afaceri înseamnă, de fapt, prospectarea inspirată a celor ce vor urma.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS