9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriProgram de ucenicie în domeniul electric, inițiat de Eurotehnica

Program de ucenicie în domeniul electric, inițiat de Eurotehnica

Compania Eurotehnica a inițiat un program de ucenicie pentru tinerii care sunt atrași de instalațiile electrice, dar nu au formarea necesară în domeniu. Firma angajează cu carte de muncă și salariu atrăgător tineri ucenici aflați la început de drum, care își pot construi o carieră de succes cu ajutorul echipei de profesioniști de la Eurotehnica.

„Programul nostru se adresează acelor tineri care au afinități pentru domeniul electric, dar nu au studiat și nu au încă experiența tehnică necesară pentru. Le oferim șansa de a învăța într-un mediu autentic de lucru, unde vor fi angajat cu carte de munc, pe o perioadă determinată de 2 ani, cu posibilitate de prelungire pe o perioadă nedeterminată în funcție de performanțe”, transmit reprezentanții Eurotehnica.

Salariul minim oferit în cadrul programului de ucenicie este de 2400 lei net (în mână), iar tinerii ucenici vor primi și diurne pentru deplasări, vor beneficia de ore suplimentare plătite și de cursuri de specializare și alte cursuri acoperite de angajator.
Programul de lucru este de 8 ore pe zi, iar informații suplimentare pot fi obținute la telefon 0251/532.044 sau pe email: [email protected].

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS