6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriInnotek formează viitorii profesioniști din domeniul instalațiilor de ridicat

Innotek formează viitorii profesioniști din domeniul instalațiilor de ridicat

Compania craioveană Innotek Group SRL este unul dintre formatorii de tradiție ai specialiștilor din domeniul instalațiilor de ridicat, cu o lungă experiență în susținerea cursurilor necesare pentru primirea atestatelor de macaragiu, stivuitorist sau  maşinist la maşini pentru terasamente.

Innotek Group SRL asigură formare continuă pentru profesioniștii din domeniu, acoperind și stagiile de instruire în vederea prelungirii autorizaţiilor ISCIR pentru stivuitorişti şi macaragii.
Datorită seriozității și profesionalismului dovedit pe parcursul anilor, societatea craioveană a legat colaborări cu jucători importanți din Oltenia, iar multe societăți își trimit angajații pentru formarea necesară la Innotek.
Firma este autorizată ISCIR şi ANC, iar certificatele obținute la absolvirea cursurilor sunt recunoscute și pe plan internațional.

Noi direcții de activitate, odată cu achiziția a două utilaje importante

Pe lângă desfășurarea programelor de formare profesională, compania craioveană a urmărit, în ultimii ani, și extinderea activității prin achiziționarea a două utilaje extrem de performante: un buldoexcavator Mecalac Terex TLB 890 PM și un încărcător multifuncțional rotativ Magni, cu braț telescopic RTH 5.21.
„Ne-am propus să punem la dispoziția colaboratorilor noștri utilaje de ultimă generație, pentru lucrări la cele mai înalte standarde”, au transmis reprezentanții Innotek Craiova. Detalii despre activitatea Innotek Group SRL puteți urmări pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/innotekgroupcraiova.
Reprezentanții companiei pot fi contactați la numărul de telefon 0735874777.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS