26.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriInnotek și-a extins gama de servicii odată cu achiziția unui buldoexcavator și a unui încărcător multifuncțional

Innotek și-a extins gama de servicii odată cu achiziția unui buldoexcavator și a unui încărcător multifuncțional

Compania Innotek Group din Craiova, care a dobândit renume pe piața instalațiilor de ridicat încă din 2009, și-a extins gama de servicii oferite colaboratorilor, prin achiziția unor utilaje de ultimă generație.

Innotek deține în prezent un buldoexcavator Mecalac Terex TLB 890 PM și un încărcător multifuncțional rotativ Magni, cu braț telescopic RTH 5.21.

„Ne-am propus să punem la dispoziția colaboratorilor noștri utilaje performante, pentru lucrări la cele mai înalte standarde, iar echipamentele au intrat rapid în folosință și s-au comportat excelent pe teren”, au transmis reprezentanții Innotek Craiova.

Cele două utilaje au fost utilizate pentru proiecte variate, inclusiv la lucrări de amenajare a terenurilor, la unități de învățământ, poduri, hale sau la lucrări la mall-ul Electroputere Parc.

Echipamente dotate cu funcții de ultimă generație

Buldoexcavatorul Mecalac este continuatorul tradiției britanice în producția utilajelor de acest gen, la baza sa fiind primul model de buldoexcavator produs în lume, în anul 1953, renumitul Massey Ferguson sau MF și continuatorul brandului Terex. Buldoexcavatorul Mecalac din dotarea companiei Innotek Group se remarcă prin fiabilitate, manevrabilitate și rapiditate în operare, pentru rezultate excepționale.
Buldoexcavatorul din dotarea Innotek deține cea mai mare viteză de lucru, cea mai mică rază de virare, cel mai mare convertor de cuplu dintre competitoare. Are o adâncime de excavare maximă de 6,3 metri, distanță de excavare orizontală de 7 metri și o capacitate a cupei de încărcare de 1,2 metri cubi.

Încărcătorul multifuncțional rotativ cu braț telescopic Magni RTH 5.21 este fabricat în Italia, respectând cele mai înalte standarde. Are o capacitate de ridicare de 5 tone, înălțime de lucru de 20,5 metri, turetă cu rotație continuă la 360 de grade, 134 CP, sisteme de siguranță împotriva comenzilor accidentale sau neautorizate și accesorii pentru variate tipuri de lucrări.


Detalii despre activitatea Innotek Group puteți urmări pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/innotekgroupcraiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS