17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriTârgul CONTEX, la Casa Tineretului din Craiova

Târgul CONTEX, la Casa Tineretului din Craiova

În perioada 18 – 22 mai 2022, la Casa Tineretului din Craiova, pe strada Severinului, nr. 1, are loc Târgul CONTEX. Producători din toata țara își dau întâlnire la Craiova pentru a prezenta noutăți vestimentare pentru toată familia.
CONTEX – “MODĂ ȘI TRADIŢII” revine la Casa Tineretului, cu ultimele colecții de primăvară. Până duminică, 22 mai, expozanții târgului CONTEX vor prezenta produsele zilnic, între orele 10.00 – 19.00.

Craiovenii vor găsi la Casa Tineretului articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și hand made la prețuri de producători sau distribuitor.

„Aşa cum i-am obişnuit de atâţia ani pe locuitorii oraşului, şi de această dată venim în întâmpinarea lor cu colecţii la modă şi preţuri avantajoase”, au spus reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj.

Devenit o tradiţie, târgul CONTEX sărbătorește anul acesta majoratul. Sunt 18 ani de când evenimentul organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Dolj aduce aproape de craioveni produse de calitate la prețuri accesibile. Cele mai noi colecţii de toamnă ale producătorilor cu tradiţie sunt prezentate publicului larg, pe parcursul celor cinci zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS