8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriDENT ESTET a inaugurat la Craiova cea mai mare clinică a grupului, după o investiție de 1,5 milioane de euro

DENT ESTET a inaugurat la Craiova cea mai mare clinică a grupului, după o investiție de 1,5 milioane de euro

DENT ESTET, parte a Sistemului Medical MedLife, a inaugurat miercuri, 18 mai, la Craiova, cea mai mare clinică din cadrul grupului, după o investiție totală de aproximativ 1,5 milioane de euro. Grupul ajunge, astfel, la un portofoliu de 15 clinici și 98 de cabinete dentare ce acoperă o suprafață de 4.300 metri pătrați, în 8 orașe din țară.

La inaugurare au fost prezenți managerii DENT ESTET și MedLife, reprezentanți ai autorităților locale, precum președintele Consiliului Județean Dolj sau directorul DSP Dolj, invitați din Capitală și din comunitatea locală, inclusiv reprezentanți ai Craiovei Maxima.

„Am admirat dorința de inovație a echipei DENT ESTET, care a pornit de la un cabinet într-un apartament de bloc în anii 90 și a arătat că se poate și în România, deși ne plângem prea des de opreliști. Astfel de povești merită date mai departe”, a declarat jurnalistul Dorin Chioțea, care a moderat evenimentul.

Directorul executiv DENT ESTET, Cristian Taban, a vorbit despre tehnologia avansată din clinica proaspăt inaugurată, și despre viziunea echipei care și-a câștigat locul de lider pe piața serviciilor de medicină dentară: „Venim în fața pacientului cu o echipă de medici specializați, fiecare pe domeniul său. Astfel a și început dezvoltarea DENT ESTET. Din 2016, 60% din acționariat a fost preluat de MedLife, cu care împărtășim aceleași valori, îndeosebi grija față de pacient. Vrem să aducem stomatologia viitorului în fața pacientului român, iar de astăzi, în fața pacientului din Craiova și din jurul Craiovei”.

La deschiderea clinicii DENT ESTET din Craiova a fost prezent și Nicolae Marcu, director operațiuni medicale MedLife, care a afirmat că decizia de a realiza cel mai mare proiect Dent Estet la Craiova este un act de mare curaj, dar „în business e bine să fii și curajos. Ziduri fac mulți, dar a dezvolta o echipă e altceva”, a precizat Marcu.

Cosmin Vasile, președintele CJ Dolj, a transmis că „orice investiție în sănătate nu poate decât să ne bucure, la fel cum ne bucură că se dezvoltă aici, în Craiova, o zonă de excelență în sănătate”.

Dr. Oana Taban, fondatoarea DENT ESTET, s-a declarat încântată de comunitatea pe care a găsit-o la Craiova și de echipa pe care grupul a început să o formeze aici, cu suportul medicilor din București, coordonați de apreciatul medic Alexandru Georgescu, care face parte din DENT ESTET de 20 de ani.

„Am adus aici cea mai nouă tehnologie, o echipă bine construită și urmărim îndeaproape activitatea de aici”, a spus dr. Taban.

12 cabinete moderne, inclusiv pentru copii și adolescenți

DENT ESTET Craiova pune la dispoziție servicii integrate de medicină dentară, în 12 cabinete moderne destinate adulților și copiilor;

Noua clinică reunește o echipă multidisciplinară de 15 medici stomatologici și este dotată cu tehnologie de ultimă oră.

Clinica din Craiova este dotată cu 12 cabinete moderne, 8 dedicate adulților și 4 copiilor și adolescenților, pacienții având acces la tehnologie digitală integrată și soluții de diagnostic și tratament personalizate oferite de o echipă multidisciplinară de medici stomatologi. În plus, locuitorii din Craiova și județele învecinate vor beneficia de expertiza medicilor din cadrul clinicilor DENT ESTET București, care vor oferi periodic consultații și tratamente.

“Sănătatea dentară a românilor este prioritatea noastră de 23 de ani, de aceea suntem bucuroși că am reușit să ne consolidăm prezența la nivel regional și vom putea oferi locuitorilor din zona de sud și sud est a țării servicii și tratamente stomatologice la același standard de performanță atins în celelalte clinici din țară. Preocuparea noastră permanentă este investiția în dezvoltarea și perfecționarea echipei medicale și în tehnologii inovatoare, pentru a le putea oferi pacienților acuratețe în diagnostic, tratamente minim-invazive, dar și condiții optime de siguranță și confort“, a transmis Dr. Oana Taban, CEO și fondator DENT ESTET.

Echipă medicală multidisciplinară și tehnologie de ultimă generație pentru rezolvarea celor mai complexe cazuri în stomatologie

Noua clinică din Craiova va acoperi nevoia din ce în ce mai mare a românilor pentru servicii stomatologice dintre cele mai complexe, cum sunt reabilitările orale în doar 24 de ore cu implanturi dentare premium, planuri complexe pentru tratarea bolii parodontale sau tratamente de ortodonție și estetică dentară.

“Împreună cu echipa de management, ne-am propus să fim un pionierl al transformării digitale în stomatologie, pentru a putea oferi pacienților noștri, din toate regiunile țării, tehnologie de ultimă oră, know-how medical asigurat de echipe interdisciplinare și tratamente eficiente“, a declarat Nicolae Marcu, Director Sănătate și Operațiuni MedLife Group.

Grupul de clinici stomatologice, lider al pieței de stomatologie din România, continuă să se implice activ în proiecte și programe ce vizează formarea viitorilor specialiști, astfel că, pe lângă cele 12 unituri dentare (scaune stomatologice – n.r.), clinica DENT ESTET Craiova dispune de un spațiu dedicat de training și un centru de pregătire și certificare a profesioniștilor din medicina dentară.

Grupul DENT ESTET a fost înființat în anul 1999, iar în prezent este lider de piață consacrat în domeniul serviciilor de medicină dentară din România. În cei 23 de ani de existență, echipa s-a extins la un număr de aproximativ 500 de angajați și colaboratori, dintre care 158 sunt medici.

DENT ESTET reconfirmă și în 2021 poziția de lider pe piața de stomatologie, cu o cifră de afaceri de 107,6 milioane de lei in 2021, în creștere cu 60% față de 2020.

Recunoscut pentru contribuția la dezvoltarea domeniului stomatologic privat din țara noastră, grupul de clinici DENT ESTET a inaugurat, în 2017, prima clinică dentară complet digitalizată din România.

Printre inovațiile majore aduse în țară se numără DENT ESTET 4 KIDS (2008) și DENT ESTET 4 TEENS (2012), primele clinici stomatologice din România și din Estul Europei dedicate exclusiv copiilor și adolescenților și, nu în ultimul rând, Asociația Dental Office Managers (ADOM), sub umbrela căreia se desfășoară cursurile primei școli de manageri dedicați clinicilor de medicină dentară.

Din anul 2016, DENT ESTET face parte din grupul MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din țara noastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS