5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPromoţiile sezonului pentru maşina ta, la Auto Class Craiova

Promoţiile sezonului pentru maşina ta, la Auto Class Craiova

Auto Class, partener BMW în reţeaua service-urilor auto independente şi una dintre companiile auto de tradiţie din Oltenia, deschide sezonul de vară cu promoţii pentru clienţii săi.

În această perioadă, unul dintre cele mai solicitate servicii este încărcarea sistemului de climatizare, pentru confortul conducătorilor auto în lunile călduroase, astfel că, până pe 30 august, încărcarea sistemului de climatizare se poate efectua la Auto Class cu numai190 lei, iar igienizarea habitaclului este din partea casei.

Până la finalul lunii iunie, cei care îşi schimbă uleiul şi filtrele la service-ul Auto Class beneficiază gratuit de un serviciu la alegere (schimbul de ulei, diagnoză computerizată, geometrie roţi).

Iar pentru că depozitarea anvelopelor de iarnă este o problemă pentru mulţi, proprietarii de autovehicule care cumpără un set de anvelope de minim 1200 lei de la Auto Class pot profita de „cazarea” gratuită, timp de 6 luni, în hotelul de roţi al companiei.

Clienţii pot alege dintre mii de anvelope, disponibile pe anvelopeacasa.ro. Furnizorii Auto Class sunt cei mai de seamă producători mondiali de anvelope (GOODYEAR-DUNLOP ROMANIA; MICHELIN ROMANIA).

Prin sediul central din localitatea CÂRCEA, str. AEROPORTULUI (spate METRO), proiectat la standarde europene, construit pe o suprafaţă de 720 mp, şi prin sistemul de logistică integrat, prin dotările de ultimă generaţie şi prin echipa formată din 25 de profesionişti, Auto Class poate deservi orice tip de flotă, venind în întâmpinarea nevoilor, sub orice formă ar fi, cu servicii sau produse deţinute în portofoliu.

Auto Class SRL este un partener competent şi de încredere în domeniul auto.

Informaţii suplimentare găsiţi pe www.auto-class.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS