12.8 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriUtilaje de ultimă generație, în dotarea Innotek Group

Utilaje de ultimă generație, în dotarea Innotek Group

Performanța nu poate exista în lipsa tehnologiei, iar acest lucru este foarte bine înțeles de compania Innotek Group, care își consolidează și extinde portofoliul de lucrări prin achiziții importante. Recent, în dotarea Innotek au intrat un buldoexcavator Mecalac Terex TLB 890 PM și un încărcător multifuncțional rotativ Magni, cu braț telescopic RTH 5.21.
„Ne-am propus să punem la dispoziția colaboratorilor noștri utilaje performante, pentru lucrări la cele mai înalte standarde, iar achiziția acestor două echipamente a venit ca un pas firesc”, au transmis reprezentanții Innotek Craiova.

Buldoexcavatorul Mecalac, continuatorul pionierului de renume Massey Ferguson

Buldoexcavatorul Mecalac este continuatorul tradiției britanice în producția utilajelor de acest gen, la baza sa fiind primul model de buldoexcavator produs în lume, în anul 1953, renumitul Massey Ferguson sau MF. După ce timp de aproape două decenii au fost dezvoltate și apreciate pentru calitățile lor sub numele Terex, începând cu anul 2018, fabrica a fost achiziționată de către grupul francez Mecalac. Astfel, utilajele își schimbă încă o dată numele, dar nu și renumele. Buldoexcavatorul Mecalac din dotarea companiei Innotek Group se remarcă prin fiabilitate, manevrabilitate și rapiditate în operare, pentru rezultate excepționale.

Echipate cu performantele motoare Perkins, aceste buldoexcavatoare pot fi dotate cu o gamă completă de accesorii.
Buldoexcavatorul din dotarea Innotek deține cea mai mare viteză de lucru, cea mai mică rază de virare, cel mai mare convertor de cuplu dintre competitoare. Are o adâncime de excavare maximă de 6,3 metri, distanță de excavare orizontală de 7 metri și o capacitate a cupei de încărcare de 1,2 metri cubi.

Încărcător Magni, produs în Italia

Încărcătorul multifuncțional rotativ cu braț telescopic Magni RTH 5.21 este fabricat în Italia, respectând cele mai înalte standarde. Are o capacitate de ridicare de 5 tone, înălțime de lucru de 20,5 metri, turetă cu rotație continuă la 360 de grade, 134 CP, sisteme de siguranță împotriva comenzilor accidentale sau neautorizate și accesorii pentru variate tipuri de lucrări.

„Utilajele au fost deja „puse la muncă” și se comportă excelent. Sunt echipamente construite inteligent, pentru proiecte realizate ca la carte”, precizează echipa Innotek.
Detalii despre activitatea Innotek Group puteți urmări pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/innotekgroupcraiova.
Reprezentanții companiei pot fi contactați la numărul de telefon 0735874777.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS