14.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriMagazinul Vital din Craiova rămâne pe strada Brestei, la un nou număr

Magazinul Vital din Craiova rămâne pe strada Brestei, la un nou număr

Magazinul de furaje și pui de o zi Vital din Craiova s-a mutat, din luna februarie, într-un nou spațiu. Craiovenii îl vor găsi tot pe Strada Brestei, însă nu la nr. 208, ca până de curând, ci la numărul 223.

„Mesajul nostru pentru clienții magazinului este că suntem aici și îi așteptăm. Magazinul nu s-a închis, așa cum unii dintre ei au crezut inițial. Suntem doar câțiva pași mai departe, la numărul 223, de cealaltă parte a străzii, cu aceeași marfă de calitate cu care i-am obișnuit”, transmit reprezentanții Vital.

În Oltenia, există două magazine Vital francizate, în Craiova și Balș, parte a unei rețele naționale solide.
Numele Vital este cunoscut și apreciat în domeniul furajelor, iar magazinele Vital din Craiova și Balș au deja 10 ani de existență pe piața locală, timp în care a câștigat încrederea oamenilor prin produsele de calitate.

„În proporție de 90%, furajele noastre sunt Versele Laga, produsul premium de pe piața de profil, o marcă belgiană, produsă în Ungaria. Avem și concentrate de la același producător, pentru mai multe tipuri de păsări, dar și pentru animale, pui de o zi și diferite accesorii.”

Reprezentanții magazinului pot fi contactați și la numerele de telefon 0734326606 sau 0787535234.
Magazinul Vital Craiova este deschis de luni până vineri între orele 9:00 și 17:00, iar sâmbăta, între orele 9:00 și 12:00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS