12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeS-a lansat noul număr al revistei Oltenia Business

S-a lansat noul număr al revistei Oltenia Business

Anul 2022 vine cu un nou suflu în presa economică. Revista Oltenia Business, singura revistă cu profil economic din sud-vestul ţării, revine în format print şi online, cu apariţie trimestrială. Publicaţia editată de Gazeta de Sud cartografiază afacerile premium din Oltenia şi face cunoscute poveştile de succes ale antreprenorilor din zonă şi ale marilor investitori.

Oltenia Business este un proiect îndrăzneţ, care înfruntă provocările unei perioade agitate în economia locală, naţională şi globală, pentru a demonstra că business-ul adaptat la realitate poate surmonta pandemii şi crize geopolitice.

Se poate face business de succes în pandemie? Oamenii de afaceri care au reuşit să depăşească această perioadă extrem de dificilă arată că pilonii unei economii stabile sunt o minte limpede, flexibilitatea, echilibrul şi perspectiva corectă.
În numărul 1/2022 al revistei Oltenia Business puteţi citi despre reconfigurarea unui business în condiţii de criză şi abordarea riscurilor în dezvoltarea afacerilor, dar şi despre viitorul criptomonedelor într-o lume care se îndreaptă cu paşi repezi spre “virtualizare”.

Numărul proaspăt lansat răspunde, în cover story, la întrebarea: “Se poate să faci business în slujba comunităţii?” prin exemplul Gazetei de Sud, la 27 de ani de existenţă. Despre puterea presei în era fake-news şi despre cum se împacă deontologia profesională, crezul dintâi al jurnaliştilor, cu business-ul, aflaţi din paginile revistei.

Oltenia Business apare într-un tiraj de 1500 de exemplare, este editată de Gazeta de Sud, are 32 de pagini şi va fi disponibilă în curând la punctele de presă Inmedio.

Publicaţia va fi distribuită şi către persoane juridice, instituţii locale şi centrale, inclusiv ministere şi ambasade şi va fi amplasată în spaţii hoteliere, restaurante, clinici medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS