14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriInnotek Group: Expertiza tehnică, vitală pentru funcționarea instalațiilor de ridicat

Innotek Group: Expertiza tehnică, vitală pentru funcționarea instalațiilor de ridicat

În domeniul construcțiilor, echipamentele sunt inima proiectelor. Fără echipamentele necesare, care să funcționeze conform standardelor, o lucrare poate fi sortită eșecului. Iar în lipsa verificărilor necesare, un utilaj poate fi scos din funcțiune. De aceea, expertizele tehnice pentru utilaje sunt extrem de importante. Innotek Group, o companie cu istoric solid în domeniul instalațiilor de ridicat, este una dintre societățile care oferă lucrări de verificări tehnice, asociind experiența cu seriozitatea pentru a oferi servicii de calitate pe acest segment de piață.

„Orice utilaj are o durată de viaţă, însă ea poate fi valorificată la maximum numai prin executarea tuturor expertizelor tehnice necesare. În România, multe dintre utilajele folosite pentru diverse lucrări sunt achiziţionate din afara ţării. În numeroase cazuri, acestea sunt destul de vechi şi necesită o expertiză realizată în România. Ce înseamnă, propriu-zis, o expertiză? Se fac anumite verificări, măsurători, iar în funcţie de acestea se poate prelungi durata de funcţionare a unui echipament între 5 şi 8 ani. În lipsa expertizei, utilajele nu pot fi folosite! În ultimul timp, instituțiile abilitate din România chiar au înăsprit controalele privind aceste utilaje”, explică reprezentanții Innotek Group.

Societatea Innotek oferă servicii de expertiză care acoperă toate județele din Oltenia.

După realizarea expertizei, clienţii sunt îndrumaţi către un operator economic care oferă servicii de mentenanţă.

Innotek realizează verificări tehnice în utilizare pentru investigații cu caracter tehnic la instalații de ridicat și de transportat, în scopul evaluării stării tehnice, estimării duratei de funcționare remanente și stabilirii condițiilor de funcționare în siguranță, conform prevederilor prescripțiilor tehnice PT CR4-2009 și PT R1-2010 pentru următoarele utilaje:

  • macarale deplasabile pe căi fără șine de rulare, cu sarcina nominală maximă Sn=320tf
  • macarale deplasabile pe căi cu șine de rulare, cu sarcina nominală maximă Sn=320tf
  • macarale cu braț și/sau platformă rotitoare care lucrează la punct fix sau deplasabile pe căi cu șine de rulare, cu sarcina nominală maximă Sn=320tf
  • macarale de construcție specială, cu sarcina nominală maximă Sn=320tf
  • stivuitoare autopropulsante, cu sarcina nominală maximă Sn=50tf
  • translatoare stivuitoare, cu sarcina nominală maximă Sn=50tf
  • elevatoare pentru vehicule, cu sarcina nominală maximă=5tf

Innotek asigură personal tehnic de specialitate, atestat ISCIR, pentru lucrări de avizare a documentației tehnice și pentru supravegherea lucrărilor de verificare tehnică în utilizare, pentru investigații cu caracter tehnic la instalații de ridicat clasice și avizarea documentației tehnice preliminare de montare/reparare la instalații de ridicat clasice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS