17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriInnotek Group, firma care oferă calificare atestată internaţional în domeniul instalaţiilor de ridicat: „Mulţi dintre cursanţii noştri merg să se angajeze în străinătate”

Innotek Group, firma care oferă calificare atestată internaţional în domeniul instalaţiilor de ridicat: „Mulţi dintre cursanţii noştri merg să se angajeze în străinătate”

Compania Innotek, care activează din 2009 în domeniul instalaţiilor de ridicat, se numără printre puţinele firme care activează în domeniu şi oferă, totodată, şi posibilitatea de calificare prin organizarea de cursuri recunoscute la nivel național si internaţional. Firma este autorizată ISCIR şi ANC pentru organizarea de cursuri de formare profesională pentru meserii precum macaragiu (grupele A, B, C, D, E), stivuitorist, maşinist la maşini pentru terasamente şi stagii de instruire în vederea prelungirii autorizaţiilor ISCIR pentru stivuitorişti şi macaragii.

Innotek şi-a construit deja un portofoliu solid de colaboratori, prin seriozitate şi profesionalism. Societatea pune accent atât pe cunoştinţele teoretice, cât şi pe pregătirea practică. Cursanţii au la dispoziţie utilajele necesare pentru aceasta din urmă, graţie unor parteneriate între Innotek şi jucători importanţi din domeniu.

Cursanţii primesc certificat de absolvire/calificare și autorizaţie ISCIR

Formatorii sunt atestaţi ISCIR, iar la finalul perioadei de formare, care poate fi între o lună şi trei luni, cursantul primeşte certificat de absolvire/calificare și autorizaţie ISCIR.

„Autorizaţia ISCIR vine însoţită de talon care trebuie reînnoit după 4 ani, în urma unui stagiu de instruire”, precizează echipa Innotek Group, care se ocupă şi de eliberarea periodică a acestor taloane.
„Cel mai important lucru este că aceste cursuri de formare pe care le organizăm de atâţia ani sunt recunoscute și la nivel internaţional. Şi asta deoarece mulţi cursanţi vor să facă aceste cursuri de calificare pentru a se putea angaja apoi în străinătate, unde astfel de meserii sunt foarte bine plătite. Un alt avantaj mare este că avem solicitări constant, astfel că la noi cursurile încep foarte repede. Cursanţii nu se confruntă cu amânări, nu există perioade lungi de aşteptare pentru a se forma grupele”, transmit reprezentanţii Innotek Group. Cursanţii beneficiază şi de costuri avantajoase şi posibilitatea achitării cursurilor în rate.

Innotek Group are cursanţi din toată Oltenia, atât persoane fizice, cât şi angajaţi ai companiilor din regiune. În portofoliul societăţii se regăsesc nume importante, precum Auchan, Bricostore, Leroy Merlin, Team Montage, Casa Noastră, Ford, Icmet, Combinatul de Celuloză și Hârtie Drobeta Turnu Severin și nu numai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS