13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeUNIC Imobiliare, sprijin pentru o familie nevoiașă: „Facem magie pentru doi copii!”

UNIC Imobiliare, sprijin pentru o familie nevoiașă: „Facem magie pentru doi copii!”

Este decembrie, iar între patru pereți de 11 mp, reci ca vremea de afară, locuiesc doi copii cu mama lor. Și-au pierdut tatăl anul trecut. Chiar de Crăciun.

Crăciunul de anul acesta îi va găsi sub un acoperiș găurit și peticit, cu două paturi tari, acoperite cu o pătură veche.

Tot ce luminează în casa lor este optimismul și speranța acestor copii că va fi mai bine. Bogdan își dorește doar ca mama să fie mai bine, pentru că este bolnavă, și câteva vreascuri pentru foc, să trosnească în cămăruța sărăcăcioasă în care locuiesc.

„Câteva lucrușoare aduse de echipa UNIC le-a umplut inimile de căldură. Pentru un moment, niciunul dintre noi nu a mai simțit frigul. Ne-am propus să-i ajutăm și noi cu ceea ce putem și îi invităm pe oameni să ni se alăture. De această dată, la fiecare vânzare făcută de UNIC în perioada aceasta, 1000 lei merg spre această familie. Iar dezvoltatorul imobiliar partener a transmis, de asemenea, că la fiecare apartament sau garsonieră vândută, 1000 lei vor ajunge tot la ei. Ne gândim că aducem dublă bucurie. La fiecare cămin nou al unui client UNIC, se poate aduce ceva pentru căminul celor doi copii”, a transmis Nicu Răduț, managerul UNIC Imobiliare. „Facem puțină magie pentru această familie”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS