10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriEndava își extinde operațiunile în Craiova

Endava își extinde operațiunile în Craiova

Compania recrutează deja specialiști IT în CRAIOVA și anunță că va continua să angajeze și să investească în comunitatea locală

Craiova, 16 decembrie 2021

Endava contribuie la dezvoltarea industriei și comunităților IT la nivel global de peste 20 de ani. În piața locală este prezentă prin cele 7 centre de livrare din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Târgu-Mureș, Brașov și Pitești. Recent, compania britanică și-a anunțat extinderea în alte trei locații din România: Craiova, Sibiu și Suceava, recrutând activ specialiști software în fiecare dintre cele trei orașe.

În prezent, compania are peste 3.000 de angajați la nivel național, care lucrează pentru diverși clienți din industrii precum plăți, servicii financiare, TMT (Tehnologie, Media și Telecom) sau logistică. Endava este unul dintre cei mai mari jucători din domeniul software, de pe piața din România, prezent în topul celor mai doriți angajatori datorită oportunităților oferite echipei sale. În continuă expansiune, compania are, atât în Craiova, precum și în celelalte orașe menționate, poziții deschise pentru comunitatea tech, care vizează dezvoltatorii software, testerii, inginerii în managementul aplicațiilor, experții în zona de date, angajații în serviciile de suport, analiștii, managerii de proiect și arhitecții software.

Decizia de extindere a centrelor noastre în Craiova a venit ca un pas natural odată cu identificarea unei necesități locale, dar și ca parte din strategia de creștere Endava. Pe lângă potențialul oferit de piața de aici, ne-am propus să creăm o comunitate locală bine definită, formată din specialiști IT pasionați de inovație, tehnologie și dezvoltare constantă. Așadar, așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem viitorii colegi.”, a declarat Monica Daliu, Manager Endava Craiova.

În plus, compania britanică a anunțat în septembrie anul acesta că trece la sistemul de muncă hibrid, care le oferă angajaților săi flexibilitate privind locul de unde își desfășoară activitatea. Echipele se pot reuni la sediu pentru activități precum Ceremoniile Agile, programele de training sau de internship, workshop-uri și alte evenimente comune sau ori de câte ori simt necesară o interacțiune față în față. În paralel, pot lucra de acasă sau chiar din afara țării.

***

DESPRE ENDAVA

Endava este lider în furnizarea de servicii tehnologice de ultimă generație și își sprijină clienții în dezvoltarea propriilor organizații, prin utilizarea soluțiilor scalabile de Distributed Enterprise Agile. Endava colaborează cu clienții săi, integrându-se perfect cu echipele acestora, catalizând ideile și livrând soluții robuste.

Compania ajută clienții să devină companii digitale bazate pe experiență, sprijinindu-i în călătoria lor de la generarea de idei la dezvoltarea și implementarea de produse, platforme și soluții. Clienții Endava activează în industriile de Plăți, Servicii Financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom), Bunuri de Consum, Logistică și Medicală.

Endava avea 9,616 angajați la data de 30 septembrie 2021 în birourile sale din Australia, Austria, Danemarca, Germania, Irlanda, Olanda, Singapore, Elveția, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii și centrele de livrare din Uniunea Europeană: România, Bulgaria, Croația și Slovenia; Țările din Europa Centrală: Macedonia de Nord, Moldova, Serbia, Bosnia și Herțegovina; America Latină: Argentina, Columbia, Uruguay și Venezuela.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS