19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriExperiența Open House, adusă în Craiova de UNIC Imobiliare

Experiența Open House, adusă în Craiova de UNIC Imobiliare

Conceptul „Open House” nu este o noutate în domeniul tranzacțiilor imobiliare. Deschiderea unei case pentru vizitarea sa de către potențialii clienți este deja o tradiție în alte țări.

Însă în Craiova, acest concept abia prinde muguri timizi. UNIC Imobiliare își propune, însă, ca experiența „Open House” să devină, cu adevărat, o experiență pentru clienții săi. La finalul lunii noiembrie, compania a organizat un „Open House” pentru una dintre cele mai valoroase proprietăți de vânzare din portofoliul său.

Vizite fără presiunea timpului sau a proprietarilor

Este doar primul pas, anunță Nicu Răduț, managerul UNIC Imobiliare, care își dorește să le ofere clienților șansa de a lua decizia de achiziție în deplină cunoștință de cauză și după ce și-au răspuns la întrebările despre ce are de oferit viitoarea lor casă.

„E vorba de proprietăți valoroase, pe care nu le cumperi așa, cu una, cu două, după ce ai aruncat o privire timp de 5 minute. Când faci o astfel de tranzacție, ai nevoie să cântărești bine lucrurile. Și atunci, noi vrem să venim cu acest concept Open House care să le permită persoanelor interesate de o proprietate să o cerceteze minuțios, în ritmul propriu, fără a fi presați de timp. Să simtă atmosfera, să se închipuie locuind acolo, să aibă timp să ia decizia cea mai bună. Întâlnirea clientului cu casa are loc fără presiunea proprietarului, care nu e prezent în perioada de vizitare”, spune Nicu Răduț.

Acesta consideră că libertatea de mișcare și timpul sunt esențiale în procesul luării unei decizii.
„Când ai în față o proprietate mare, îți trebuie destul de mult timp numai să verifici funcționalitatea. Și apoi, ai nevoie de timp pentru a vedea cum te simți, efectiv, acolo. Open House înseamnă, libertate de mișcare, schimb de păreri”, transmite managerul UNIC Imobiliare.

„E o casă care se deschide pentru tine”

Compania UNIC își propune să organizeze periodic vizite de tip Open House pentru proprietățile importante, cu valori ridicate. Perioada de vizitare va fi adaptată în funcție de fiecare proprietate, iar potențialii clienți vor afla din timp de eveniment.
„Confortul nu se traduce doar printr-o cărămidă. Se traduce prin mult mai mult. Iar asta nu poți evalua fugitiv. Open House înseamnă o casă care se deschide pentru tine. Nu poți da jumătate de milion de euro și să iei decizia în 10 minute.Vezi cum te simți, te așezi în fața șemineului. Vezi dacă te simți acasă”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS