9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriManagerul UNIC Imobiliare: O parte din succesul nostru se datorează spiritului românesc. La mulţi ani, România!

Managerul UNIC Imobiliare: O parte din succesul nostru se datorează spiritului românesc. La mulţi ani, România!

De ziua tuturor românilor, UNIC Imobiliare se pregăteşte, în fiecare an, şi de celebrarea longevităţii companiei. La numai câteva zile distanţă de 1 decembrie, UNIC va aniversa, în acest an, două decenii de activitate. Iar Ziua Naţională este tratată de echipa UNIC ca o a doua sărbătoare proprie, pentru că, încă de la început, Nicu Răduţ, antreprenorul din spatele acestei companii, a considerat că parte a reţetei perfecte pentru succes în domeniul său este spiritul românesc al căldurii şi ospitalităţii.

Campanie pentru sprijinirea copiilor

În acest an, Compania UNIC a decis să întoarcă o parte din ce a primit către comunitate, sprijinind copii defavorizaţi. Astfel, în perioada 1-10 decembrie, 10% din comisionul pentru orice tranzacţie va fi redirecţionat către un copil, iar dezvoltatorul imobiliar partener al companiei va dona 1000 lei pentru orice vânzare. „E felul nostru de a marca 20 de ani de existenţă, întorcându-ne către comunitatea care ne-a ajutat să creştem aşa frumos. Şi ce mod mai frumos de a sărbători decât să dăruieşti bucurie?” spune Nicu Răduţ.

„Într-un domeniu precum imobiliarele, relaţiile cu oamenii sunt rădăcinile din care creşte succesul, pentru că nu poţi vinde şi nu poţi cumpăra nimic fără a câştiga, înainte de toate, încrederea celuilalt. Românii au o empatie aparte, un mod de a se face plăcuţi, o căldură a lor. Eu mulţumesc în fiecare zi că sunt român şi că am întâlnit atâţia oameni frumoşi în toţi aceşti ani de activitate”, adaugă acesta.

„La mulţi ani, România, la mulţi ani, nouă, tuturor! Să nu uităm ce e frumos la oamenii din această ţară”, este mesajul managerului UNIC Imobiliare cu prilejul Zilei Naţionale a României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS