6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAuchan România și OMV Petrom au deschis 100 de magazine MyAuchan în stațiile Petrom,dintre care 3 în județul nostru, Olt

Auchan România și OMV Petrom au deschis 100 de magazine MyAuchan în stațiile Petrom,dintre care 3 în județul nostru, Olt

Descoperă reducerile de până la 40% și tombolă aniversară

De ce produse și servicii poți beneficia în magazinele MyAuchan

Cu ocazia deschiderii a 100 de magazine MyAuchan în stațiile Petrom din țară, până pe 2 decembrie 2021 au fost pregătite o serie de promoții pentru clienți. Acestea vor consta în reduceri de până la 4o% la zeci de produse, precum și într-o tombolă aniversară la care clienții se pot înscrie pe baza oricărei cumpărături – carburanți și/sau produse din magazin.

Premiile tombolei constau în 100 de vouchere de cumpărături pe www.auchan.ro sau pentru carburanți auto, în valoare de câte 100 de euro fiecare. Vă puteți înscrie la tombolă aici.

În județul Olt, există în prezent 3 magazine MyAuchan în stațiile Petrom din localitățile Corabia, Caracal și Bobicești.

Oprirea ta 2 în 1 – alimentezi, faci cumpărături și-ți vezi de drum sau vii

la MyAuchan Petrom aproape de tine, ca la orice supermarket, pe jos

Magazinele MyAuchan oferă clienților o gamă variată de până la 1.800 de produse la un raport calitate-preț avantajos. Aici poți găsi atât produse pentru consum imediat, cât și pentru acasă, cafea proaspătă, produse proaspete (fructe, produse de patiserie, lactate, mezeluri), produse congelate, dar și băuturi, aperitiv sărat, dulciuri, produse de băcănie și non-alimentare, precum cosmetice, detergenți, jucării, produse pentru copii și accesorii auto.

În plus, o parte dintre magazine includ și zone dedicate Costa Coffee, ca parte a unui parteneriat amplu ce presupune integrarea acestui concept la nivel național.

Pe lângă gama variată de produse, clienții pot beneficia în magazinele MyAuchan și de o serie de servicii utile, precum posibilitatea de a-și achiziționa taxe de drum/pod și vignete, servicii de transfer de bani și de plată a utilităților.

Auchan Retail România și OMV Petrom continuă procesul de integrare a magazinelor de proximitate MyAuchan în spațiile comerciale existente din stații. La începutul lunii noiembrie, rețeaua de magazine MyAuchan din stațiile Petrom număra 100 de unități în 59 de localități din 14 județe.  În primele unsprezece luni ale acestui an au fost amenajate în stațiile Petrom 75 de magazine MyAuchan, la care se adaugă cele 25 de magazine inaugurate în 2020. Până la finalul anului vor mai fi deschise alte 25 de magazine MyAuchan, iar rețeaua va ajunge la un număr total de 125 de magazine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS