6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriGerman Diagnose: Teste PCR fără programare, cu înregistrare în Corona Forms și rezultat în aceeași zi

German Diagnose: Teste PCR fără programare, cu înregistrare în Corona Forms și rezultat în aceeași zi

În această perioadă dificilă, când Direcţiile de Sănătate Publică sunt covârşite de solicitările de testare Covid şi mulţi oameni ajung să aştepte zile întregi să fie testaţi PCR, German Diagnose vine în sprijinul tuturor prin posibilitatea testării imediate, fără programare.

„Foarte mulți oameni vin la noi pentru a se testa mai repede, fiindcă altfel ar trebui să stea în izolare până la sosirea unui echipaj medical trimis de către DSP, însă această perioadă până la testare nu se ia în evidență pentru carantină. Cele 14 zile de carantină intră în vigoare odată cu venirea rezultatului pozitiv, astfel că majoritatea celor care au o suspiciune de infecție preferă să se testeze mai repede, atât pentru a confirma sau infirma diagnosticul, dar și pentru a fi luați în evidență cât mai curând”, transmit reprezentanții German Diagnose.

Orice pacient care are un rezultat pozitiv la testul PCR pentru Sars-Cov2 este înscris în Corona Forms. El este, astfel, luat în evidenţă oficial şi poate beneficia de concediul medical pentru carantină.

Prezentarea la German Diagnose pentru testare nu necesită programare. Pacientul poate merge direct la centrul de testare, iar rezultatul vine în aceeași zi (cu recoltare în anumite intervale orare), laboratorul de prelucrare a probelor fiind în Craiova.

German Diagnose dispune și de cea mai mare unitate medicală mobilă autorizată din județul Dolj, cu capacitate mare de testare pentru evenimente.

Documentul este trimis pe email atât în română, cât și în engleză, fiind valabil și util pentru călătoriile în afara țării.

German Diagnose are patru centre de testare în regiunea Oltenia, în Craiova, Râmnicu Vâlcea și Drobeta Turnu Severin si doua centre partenere în Craiova și Slatina.

Centrul de testare COVID-19 German Diagnose Aeroport Internațional Craiova

Calea București, nr. 325, Craiova, județ Dolj

La terminalul Plecări

Program Luni – Duminică 4:00 – 20:00

Centrul de testare COVID-19 German Diagnose Craioviţa

Bulevardul Oltenia, nr. 1E, cartier Craiovița nouă, Craiova, județ Dolj

Parcarea Carrefour Market

Program Luni – Duminică 8:00 – 18:00

Centrul de testare COVID-19 Medsan Craiova

Strada Unirii, nr. 58, Craiova, județ Dolj

Program Luni – Vineri 8:00 – 18:00

Centrul de testare COVID-19 German Diagnose Râmnicu Vâlcea

Bulevardul Magheru nr 13-15, Râmnicu Vâlcea, județ Vâlcea

Fostul magazin Billa, vis-a-vis de parcul Mircea cel Bătrân

Program Luni – Duminică 8:00 – 18:00

Centrul de testare COVID-19 German Diagnose Drobeta Turnu-Severin

Aleea Constructorului, nr. 1, Drobeta Turnu-Severin

Program Luni – Duminică 8:00 – 18:00

Centrul de testare COVID-19 Lisimed Slatina

Aleea Tineretului, nr. 1D, Slatina, județ Olt

Program Luni – Vineri 7:00 – 20:00

Sâmbătă 8:00 – 13:00

Duminică Închis

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS