7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAutoSsangyong, celebra şi inovativa marcă auto 4x4 din Coreea, acum în Craiova

Ssangyong, celebra şi inovativa marcă auto 4×4 din Coreea, acum în Craiova

De peste 60 de ani, SsangYong inovează şi evoluează, consolidându-şi renumele în industria vehiculelor 4×4. Căci istoria SsangYong se leagă de peste şase decenii, în primul rând, de tracțiunea integrală, iar această tradiție off-road și expertiza de lungă durată în acest domeniu se regăsesc astăzi, mai mult ca niciodată, în fiecare automobil SsangYong.

Celebra marcă din Coreea, respectată şi apreciată în întreaga lume pentru fiabilitate, design şi performanţă, este acum disponibilă şi în Craiova, gata să livreze o experienţă extraordinară la preţuri mai mult decât competitive.

Lider pe piaţa SUV din Coreea

Caracter, fermitate și fiabilitate, made in Korea. Aceasta este reţeta urmată în toţi aceşti ani de tradiţie şi inovaţie de specialiştii companiei SsangYong, în crearea unor modele care au în comun design-ul atractiv, tehnica modernă și calitatea superioară. Pe lângă acestea, fiecare model SsangYong convinge prin dotările cuprinzătoare oferite la preț rezonabil.
Istoria SsangYong Motor este o poveste despre frontiere traversate și a provocări asumate fără reticenţă pentru un viitor mai bun.

Cel mai vechi producător de automobile din Coreea, SsangYong este respectat pentru calitatea robustă a construcției, fiabilitatea și performanța remarcabilă a vehiculelor sale, de la înființarea sa, în 1954.

SsangYong s-a concentrat pe tracțiunile integrale de la începuturi, producând vehicule specializate pentru clienți, de la armata SUA până la serviciile de urgență. Compania şi-a valorificat din plin expertiza pentru a crea o gamă de vehicule premiate 4×4, cum ar fi Musso și Korando. Din 2000, SsangYong s-a impus ca liderul SUV-ului coreean, construind o linie completă de vehicule cuprinzând Rexton, Korando și Musso.

Automobilele SsangYong sunt prezente în peste 160 de ţări

Disciplina şi etica popoarelor asiatice se reflectă din plin în viziunea companiei SsangYong Motor. Brandul a urmărit, în ultimii ani, avansarea tehnologiei diesel ecologice prin dezvoltarea unui motor avansat, de clasă mondială, common rail. Compania continuă să-și concentreze eforturile în consolidarea avantajului său competitiv la nivel mondial, prin producerea de motoare mici, ecologice, care respectă standardul strict de emisii Euro 6.

Mai mult, ca parte a managementului durabil și pentru a asigura o creștere viitoare sustenabilă, compania își concentrează resursele pe cercetarea și dezvoltarea vehiculelor ecologice, cum ar fi vehiculele electrice și tehnologii futuriste, în trendul celei de-a patra revoluții industriale.

Compania își exportă SUV-urile prin aproximativ 1.645 de puncte de vânzare în peste 160 de țări și își extinde activ prezența globală prin stabilirea distribuției pe majoritatea piețelor internaționale importante.

Craiova, pe harta mondială SsangYong

Oraşul Craiova a devenit parte din reţeaua mondială SsangYong, automobilele mărcii coreene fiind acum disponibile spre vânzare graţie unei echipe cu peste 15 ani experienţă în comercializarea de automobile și autoutilitare. Din 2004, dealerul şi reparatorul autorizat a adus în regiunea Oltenia mărci importante pe plan mondial, acoperind județele Dolj, Gorj, Mehedinți și Olt.

Acum şi dealer autorizat SsangYong, compania craioveană dispune de trei showroom-uri specializate și service cu echipamente moderne și performante, ingineri și operatori pregătiți la cel mai înalt nivel de profesionalism, totul după standardele mărcilor pe care le reprezintă cu mândrie.

Dealerul local s-a impus şi a evoluat pe piaţa auto din regiune graţie unei echipe unite, bine pregătite şi pasionate, care a reuşit să câştige încrederea clienţilor prin servicii complete, la standarde înalte.
De la consultanță în vânzări (autoturisme, vehicule comerciale și rulate), consultanță în alegerea soluției optime de finanțare (leasing financiar, leasing operațional, credit auto) până la servicii post-vânzare (garanție, service și întreținere, tinichigerie, piese și accesorii originale, mașini de curtoazie), compania locală oferă tot suportul, de la A la Z, pentru cei care îşi doresc un automobil fiabil şi calitativ.

Nu este de mirare mutarea făcută de dealerul local prin adăugarea în portofoliul propriu a unui nume precum SsangYong, căci viziunea din spatele mărcii coreene rezonează perfect cu principiile companiei craiovene. Misiunea de a garanta satisfacţia clienţilor în domeniul mobilităţii, cu responsabilitate faţă de mediul înconjurător şi cu dedicare din partea echipei de profesionişti face din alegerea de a deveni dealer autorizat SsangYong un pas firesc, menit să consolideze reputaţia pe piaţa locală auto.

Extraordinarele modele SsangYong, disponibile acum pe plan local

Unul dintre cele mai atractive modele SsangYong este Tivoli (un joc literal pornind de la I lov it) X150. Cu un design elegant și echipat cu nenumărate soluții tehnice de ultimă oră, Tivoli X150 este “născut pentru a conduce”.

Tivoli Grand

Cu adevărat multifuncțional, Tivoli Grand este stilat și practic, pentru distracție și pentru muncă.
Ușurați-vă viața din aproape toate punctele de vedere.

Noul Korando (Koreans Can Do), un automobil foarte modern, care este potrivit oriunde şi este gata de orice, este una dintre propunerile irezistibile din gama SsangYong.

Korando

Rexton este un model din portofoliul coreean renumit pe plan mondial .SUV-ul autentic, reînnoit, noul Rexton este acum mai sigur, mai puternic și mai sofisticat ca niciodată.

Rexton


Iar pentru iubitorii celor mai frumoase autoturisme, Musso Grand nu numai că arată scandalos de bine, dar este şi înzestrat cu virtuțile clasice ale pick-upurilor: utilitate maximă combinată cu o caroserie deosebit de robustă și practică. Atractiv și versatil.

Un scurt şi edificator istoric SsangYong

SsangYong a fost inițial înființat ca atelier Ha Dong-Hwan Motor în 1954. Compania a început prin producţia de camioane, autobuze și vehicule cu destinație specială, multe dintre acestea pentru export.

În 1986, Grupul SsangYong a achiziționat compania și, ulterior, toate vehiculele au primit numele SsangYong.
O mutare strategică a avut loc în 1991, când SsangYong a încheiat un parteneriat puternic cu Daimler-Benz. Acest lucru i-a permis lui SsangYong să dezvolte produse care utilizează tehnologia Mercedes-Benz. Apoi, în 2001, a fost lansată prima generație de Rexton folosind tehnologia de la Mercedes-Benz. Rexton a promovat reputația SsangYong de a produce off-roaders competenți.

Site SsangYong Craiova >>>

Ne găsiți de luni pana sâmbătă la show-room-ul din Strada Aeroportului nr 280, la telefon 0725 113 341, 0739 852 813 sau prin email la [email protected] și pe www.ssangyongcraiova.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS