10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAcademia de Fotbal E-TWOW – Un nou proiect de succes în Oltenia

Academia de Fotbal E-TWOW – Un nou proiect de succes în Oltenia

Compania E-TWOW, producător global de vehicule electrice ,anunță începerea unui nou proiect, în domeniul fotbalistic, denumit Academia de Fotbal E-TWOW. Fiind un brand românesc, compania E-TWOW, condusă de Andreea și Ovidiu Pașoi-Sîrbu, a fost mereu implicată în proiecte locale de sprijinire a sportivilor cu potențial.

Dispunând de o bază sportivă ultramodernă și bazându-se pe experiența acumulată în ultimii ani în administrarea unei academii sportive, E-TWOW lansează acum propria academie pentru juniori. Academia de Fotbal E-TWOW îşi propune ca în cel mai scurt timp să concureze cu principalele școli de fotbal din judeţ şi chiar şi din țară.

Planuri de dezvoltare

Academia de Fotbal E-TWOW dorește să își pună amprenta asupra viitorului fotbalului juvenil. Începe acest nou proiect alături de o echipă cu o vastă experiență în domeniul fotbalistic. Antrenamentele se vor desfășura sub îndrumarea directorului tehnic Filip Popescu (licență UEFA B) și a antrenorilor Pițiche Cristian, Popa Mircea, Adrian Popescu si Valentin David (licenţa UEFA A, antrenorul portarilor).

La început de drum, academia își propune să adune un număr cât mai mare de copii. La doar 2 săptămâni de la deschidere, s-au înscris deja peste 60 de copii, în grupe de vârstă începând de la 2010 până la 2016. Următorul obiectiv al academiei este întregirea tuturor grupelor de vârstă, în limita a 200 de copii.

Juniorii de la E-TWOW au început în forță antremanetele , iar vineri, 1 Octombrie, vor participa la un turneu la Râmnicu Vâlcea, la categoria de vârstă 2010. Copiii urmează să primească din partea academiei și un echipament de joc gratuit.

Antrenamente desfășurate în conditii ultramoderne

Talentul și vointa pot da rezultate în orice mediu. Însă echipa E-TWOW crede cu tărie că pentru a crește nivelul fotbalului românesc juvenil, este esential să le oferim copiilor condiții adecvate pentru desfășurarea antrenamentelor. Academia de Fotbal E-TWOW deține o bază sportivă ultramodernă în localitatea Mischii. Baza este amenajată la standarde europene. Dispune de teren sintetic cu nocturnă, dușuri, toalete și vestiare încălzite și zona de relaxare pentru copii și părinți. Antrenamentele se vor desfășura în cadrul bazei sportive din Mischii, dar și în alte locații dotate adecvat.

Dezvoltare prin sport în timpul pandemiei

Dacă la începutul pandemiei, tendința părinților a fost să îşi retragă copiii de la antrenamente, lucrurile stau cu totul altfel în prezent. Retragerea copiilor din activitațile sportive nu mai este o soluție, întrucât le afectează imunitatea, dezvoltarea fizică și șansele de a avea un viitor în lumea fotbalului. În cadrul academiei E-TWOW, antrenamentele se desfașoară în conditii de maximă siguranță, respectând măsurile de siguranță impuse de autorităţi.

Înscrierile la Academia de Fotbal E-TWOW la grupele de copii începând cu grupa 2010 până la 2016 se fac la numarul de telefon 0768909999.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS