6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & Afaceri4 programe de Licență în oferta educațională de la Facultatea de Ştiinţe Juridice, Economice şi Administrative Craiova

4 programe de Licență în oferta educațională de la Facultatea de Ştiinţe Juridice, Economice şi Administrative Craiova

  • Admiterea la facultatea Universității Spiru Haret se încheie la finalul lunii septembrie

Până pe 30 septembrie 2020 te mai poţi înscrie la Facultatea de Ştiinţe Juridice, Economice şi Administrative Craiova din cadrul Universităţii Spiru Haret, cu respectarea restricțiilor instituite de autoritățile compentente. Oferta educațională pentru programele de Licență pentru anul universitar 2021 – 2022 cuprinde: Contabilitate şi informatică de gestiune, Drept, Management, Administraţie publică. Fii şi tu #studentlaUSH de la 1 octombrie 2020! Ce trebuie să faci? Intră pe https://www.admitere.spiruharet.ro/licenta/craiova, alege programul care se potriveşte planului tău de carieră şi parcurge etapele procesului de admitere. Te aşteaptă o ofertă educaţională competitivă şi mereu adaptată cerinţelor de pe piaţa muncii. Programele de Licenţă din oferta educaţională a Universităţii Spiru Haret au un număr alocat pentru cele trei forme de învăţământ: învăţământ cu frecvenţă (IF), învăţământ cu frevenţă redusă (IFR) şi învăţământ la distanţă (ID).

Pentru că Universitatea Spiru Haret investeşte frecvent în resurse pentru viitorul tău, vei beneficia de stagii de practică de specialitate, activităţi de voluntariat şi locuri de muncă adaptate profilului tău educaţional. De-a lungul timpului au fost încheiate o serie de parteneriate cu jucători de top din diferite industrii de pe piaţa locală concretizate în proiecte şi programe de internship care îţi vor deschide noi orizonturi profesionale. Astfel, faci ce-ţi place şi îţi urmezi visul.

Documentele necesare în dosarul de admitere precum şi taxele de şcolarizare, se găsesc pe site-ul Universităţii Spiru Haret, AICI. Valoarea taxei de admitere este în valoare de 150 de lei, iar taxa educaţională se poate plăti în patru rate pe parcursul anului universitar.

Universitatea Spiru Haret foloseşte cea mai puternică platformă de E-learning din lume

Universitatea Spiru Haret a achiziţionat din anul 2006 platforma de e-learning Blackboard, un suport online ce vine în completarea activităţii didactice tradiţionale asigurând simultan pregătirea şi evaluarea studenţilor, dar şi comunicarea cu aceştia. Cu o interfaţă prietenoasă şi uşor de utilizat, Blackboard permite derularea activităţii didactice online. În baza logării cu contul personal, studenţii au acces la cursuri şi materiale suport atât în format text, cât şi sub formă de fişiere audio-video cu grafică atractivă. Tot prin intermediul platformei, se poate consulta avizierul electronic pentru informaţii privind orarul, programarea examenelor sau notele obţinute.

La nivel de evaluare, platforma Blackboard oferă posibilitatea testării şi monitorizării computerizate a activităţii fiecărui student. Astfel, studenţii au de rezolvat aplicaţii, de creat eseuri sau de parcurs grile de evaluare pe durata întregului semestru, existând inclusiv posibilitatea de a susţine examinarea finală cu ajutorul platformei. În perioada în care activitățile de învățământ superior s-au desfășurat exclusiv online, studenții Universității Spiru Haret au beneficiat de toate avantajele celei mai performante platforme educaționale din lume.

De 30 de ani învățăm împreună!

Anul acesta, Universitatea Spiru Haret aniversează împreună trei decenii, ani în care a devenit cea mai mare instituţie de învăţământ superior privat din România. Universitatea Spiru Haret a creat o comunitate academică de valoare și a facilitat accesul a peste 330 000 de români la studii esențiale în împlinirea lor profesională și umană. De la început, misiunea fondatorilor a fost de a cultiva şi promova, în România, valorile culturii naţionale şi universale, de a contribui la dezvoltarea învăţământului și a ştiinţei.

Te așteptăm să fii student la USH de la 1 octombrie 2021!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS