16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCraiovenii beneficiază gratuit de testarea auzului și aparate auditive prin CAS, în cabinetul Audiolux

Craiovenii beneficiază gratuit de testarea auzului și aparate auditive prin CAS, în cabinetul Audiolux

Echipa de specialiști Audiolux te așteaptă în cabinete pentru a beneficia gratuit de testarea auzului – audiogramă și consult. Testarea auzului este o investigație de aproximativ 30 de minute, care se recomandă a fi efectuată anual, pentru a asigura un control optim al auzului, cu scopul de a depista din timp apariția unei pierderi de auz și a interveni rapid pentru reabilitare.

Când din audiogramă rezultă o pierdere de auz, pacientului i se prezintă soluțiile personalizate care compensează deficiența și redau rapid și confortabil sunetele într-un mod cât mai natural și lejer.

Audiolux Craiova

Pentru a testa eficiența aparatelor auditive, Audiolux oferă pacienților, tot gratuit, posibilitatea de a lua în probă acasă, timp de 14 zile, orice aparat auditiv – fără obligație de achiziție.

Referitor la prețul aparatelor auditive, Audiolux vă garantează posibilitatea de a beneficia de un aparat auditiv indiferent de bugetul dumneavoastră, inclusiv un aparat auditiv GRATUIT prin CAS. În plus, la protezarea bilaterală se oferă 40% reducere la al doilea aparat auditiv, iar pentru aparatele auditive Signia, începând cu nivelul 2 de performanță, se acordă pe loc o reducere de 1008.35 lei.

Oferta Audiolux este completă și construită să acopere orice nevoie de buget, stil de viață, tehnologie, preferință de înfățișare. Astfel, în cabinetul Audiolux puteți opta pentru aparate auditive din gama de bază, gama esențială sau premium, dispozitive performante cu tehnologii unice, revoluționare.

Cum ne putem da seama dacă am suferit o pierdere de auz?

Uneori nu este ușor să identificăm sau să acceptăm că ne confruntăm cu o deficiență de auz. Cel mai adesea cei care observă sunt cei apropiați care ne însoțesc în viața de familia, socială sau profesională și încep să remarce schimbările – dificultăți de înțelegere și comunicare, izolare sau nesiguranță, televizorul sau radio-ul la un volum insuportabil, nevoia de repetare a conversației, imposibilitatea de a auzi voci de copii sau femei, dezorientare sau irascibilitate.
Dacă vă confruntați cu simptome care indică o pierdere de auz, vorbiți cu cei apropiați să vă însoțească la un control de auz.

Cum puteți programa o consultație Gratuită în cabinetul Audiolux?

Pentru a programa consultul și testarea auzului într-un cabinet Audiolux, puteți contacta echipa telefonic – prin apel, mesaj sau whatsapp la numărul de telefon 0745 076 993 sau e-mail la adresa [email protected].
Consultați lista cabinetelor Audiolux pe www.audiolux.ro/contact.

În Craiova, cabinetul Audiolux este localizat pe Bulevardul. 1 Mai, nr. 51, bl. 10, sc. 2, ap. 2 și programările pot fi făcute la numerele de telefon 0756 062 648 sau 0251 418 709.

Echipa Audiolux vă așteaptă cu drag în cabinet!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS