10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeEva Residence ridică standardele proiectelor rezidenţiale din Craiova

Eva Residence ridică standardele proiectelor rezidenţiale din Craiova

Standarde anti seismice de top, finisaje de calitate premium, estetică ireproşabilă, poziţie centrală şi confort maxim. Sunt principalele repere pe care societatea Omni Investment le-a avut în vedere când a demarat cel de-al doilea proiect rezidenţial din Craiova.

Compania are experienţă în construcţii din 2008 şi a dezvoltat numeroase proiecte pentru spaţii de birouri, spaţii comerciale, baruri şi restaurante. Primul proiect rezidenţial a fost demarat în 2018 şi s-a dovedit un succes: Central Park Residence, de pe strada Renaşterii, nr. 8.

Elena Teodorini, nr. 25-27

Dezvoltatorul face parte din grupul de firme Omnidata, care lucrează în domeniul IT încă din anul 1991 şi se bucură, astfel, de o susţinere financiară solidă.

După ce întâiul proiect rezidenţial s-a bucurat de aprecierea craiovenilor, dezvoltatorul a decis să continue pe acest drum cu două noi blocuri situate într-o zonă centrală, pe str. Elena Teodorini nr. 25-27, în imediata proximitate a unor şcoli generale şi grădiniţe de prestigiu.

“Eva Residence ridică standardul de calitate pe care l-am implementat la Central Park, lucrăm cu cărămidă, bugetele pentru finisaje au crescut. Ne bucurăm de un mare succes cu propunerile noastre premium, cu proiectele de înaltă calitate, la care au percutat foarte mulţi oameni de afaceri, medici şi specialişti IT”, transmite Radu Petrescu, reprezentantul companiei.

Cărămidă şi finisaje de înaltă calitate

Noul proiect este construit pe cadre cu stâlpi şi grinzi din beton armat, prezintă compartimentare cu pereti grosi din cărămidă Porotherm, izolaţie exterioară din polistiren de calitate de 10 cm şi tencuială decorativă premium.

“Avem un design exterior şi pentru casa scării agreat cu arhitecţi de la Bucureşti. Primul ansamblu are două blocuri, iar o clădire este deja vândută. Avem cam 30% dintre locuinţe vândute şi pentru a doua clădire”, transmite dezvoltatorul.

Eva Residence include apartamente cu 2 şi 3 camere – cu suprafeţe începând de la 63 mp, respectiv 76 mp. Acestea vor fi predate la cheie, cu finisaje şi au centrală termică Daikin, lider mondial în climatizare, încălzire prin pardoseală şi tocărie cu 8 camere şi sticlă tripan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS