16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeO antreprenoare pasionată de design a adus în Craiova canapelele modulare Feydom

O antreprenoare pasionată de design a adus în Craiova canapelele modulare Feydom

Pandemia de coronavirus ne-a zguduit reperele şi ne-a reînvăţat să preţuim lucruri cărora altădată nu le acordam atenţie. În carantină, mulţi oameni au început să redescopere importanţa propriului cămin, să tânjească, poate, după mutarea de la apartament la casă ori măcar către un cămin mai confortabil, mai călduros, de care să se bucure mai mult.

Deşi deschiderea showroom-ului de canapele Feydom din Craiova în plină pandemie părea descurajantă, poate că a fost chiar un semn că e timpul să ne îndreptăm mai mult atenţia spre frumuseţea lucrurilor din jur şi să alegem cu mai multă grijă mobila pentru casa în care trăim.

Cum au ajuns, însă, canapelele Feydom în Craiova?

De la finanţe la design interior

O craioveancă s-a redescoperit investind în pasiunea sa pentru frumos şi a devenit, astfel, antreprenor. Feydom aduce pe piaţa craioveană un concept inovativ: canapele modulare, multifuncţionale, care te invită să fii propriul designer. Canapelele Feydom pot reinventa spaţiul unei camere, prin sistemul lor modular, oferind o multitudine de variante pentru amenajarea interioară. În plus, sunt practice, moderne şi calitative.

Antreprenoarea povestește cum a ajuns să deschidă Feydom: “Ne-am construit o casă, am muncit mult pentru ea și atunci cred că a fost declicul. Sunt un om perfecționist. Nu găseam mobila care să mă mulțumească pe piaţa din oraş. Tot căutând, am dat peste povestea celor de la Feydom şi mi-a plăcut. M-a frapat că mă regăseam în ce spuneau. Sunt doi arhitecți macedoneni care, în proiectele lor, se loveau de ce m-am lovit și eu. Nu găseau mobila ideală pentru proiectele lor. Așa că le-a venit ideea să încerce să o producă ei”, spune cea care a adus canapelele Feydom în Craiova.

Feydom, un proiect care s-a extins în toată Europa

Tinerii macedoneni aveau adesea proiecte pentru spații mici, clienți care nu aveau foarte mulți bani. Aşa că au găsit un asociat și au pornit o mică fabrică, iar la început lucrau manual. Au văzut că lucrurile merg, s-au dezvoltat în Macedonia, apoi s-au extins în Bulgaria și au început o colaborare acolo. Au făcut o platformă online și, peste o vreme, au început să francizeze. Aşa au ajuns în Slovacia, Slovenia, Germania, Italia, au mers la târguri, au fost în dese rânduri premiați şi şi-au promovat produsele.

Avem nevoie de mai multă educaţie pentru frumos”

Antreprenoarea din Craiova spune că a luat decizia gândindu-se că în oraş mai sunt și alți oameni ca ea, care simt nevoia de altceva. Feydom Craiova s-a alăturat astfel Bucureştiului şi Timişoarei şi a precedat deschiderea unor showroom-uri în Cluj şi Braşov.

Clienții Feydom sunt, în general, oameni între 25-45 ani, oameni activi, deschiși , cu dorinţa de a face o casă frumoasă, altfel, de bun gust.

“Eu cred că e nevoie de mai multă educație pentru frumos. Am un prieten în București, arhitect, care m-a întrebat cândva – știi tu oare câte case de mare valoare aveți în oraș? În facultate profesoara îl trimitea la Craiova, să vadă casele boierești. Frumosul ne înconjoară, dar trebuie să ne deschidem ochii către el.”

La Feydom, frumosul este la el acasă. Canapelele nu sunt doar practice şi adaptabile oricărei nevoi de spaţiu. Feydom pune preţ pe design, pe culoare, pe calitate. Pentru structură se foloseşte lemn de fag, iar politica Feydom este ca la fiecare canapea care iese de pe ușa fabricii să se planteze o Paulonia.

Mascota Feydom Craiova, Garfield.
Feydom realizează și mobilier pet-friendly, în ton cu canapelele.

Canapelele vin în culori variate, dar şi cu huse din fabrică. Canapelele pot fi folosite cu şi fără husă, existând, astfel, posibilitatea de a avea 2 culori într-un singur produs. Mai mult, husele pot fi schimbate, reînnoind canapeaua. “Deşi la noi observ că încă se cer culori neutre, pe piaţa internaţională au mare căutare culorile vii, care dau o notă splendidă încăperii, şi îndemnăm şi noi la mai mult curaj în acest sens”, spune managerul Feydom Craiova.

În această perioadă, în showroom-ul de pe Calea Unirii, nr 114 (lângă Registrul Comerţului), puteţi găsi produse cu reduceri de până la 30%, iar pe site-ul www.feydom.ro sunt reduceri de până la 15%.

Puteţi fi la curent cu noutăţile şi urmărind pagina de Facebook Feydom România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS