11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriMommy makeover sau reinventarea după naştere, la Estetic Boutique

Mommy makeover sau reinventarea după naştere, la Estetic Boutique

După naştere, noul rol de mamă devine atât de important şi de solicitant, încât propria persoană cade mereu pe plan secund. Uneori, femeile uită cu totul de ele, de propriile nevoi, de timpul lor. Dacă eşti mamă, probabil că ai trecut cel puţin o dată printr-un moment în care ai simţit că nu te mai recunoşti. Că nu mai ai când să îţi dedici timp. Că nu îţi mai recunoşti corpul sau înfăţişarea. Dar o revitalizarea poate fi la un pas distanţă. În Craiova, la Spitalul Estetic Boutique, unitatea medicală craioveană autorizată pentru chirurgie plastică, unde orice mamă îşi poate oferi un “mommy makeover”. O reinventare care să îi readucă încrederea în sine şi în propriul corp.

Ce presupune mommy makeover

Mommy makeover este o combinaţie de intervenţii estetice, care poate include lifting mamar, abdominoplastie sau liposucţie, rejuvenare facială şi vaginală.

“Procedurile combinate au rolul de a oferi un look proaspăt post-partum şi de a ajunge la ţinta dorită. Împreună cu specialistul, orice mămică poate decide care sunt cele mai indicate soluţii pentru corpul său”, spune dr. Gabriel Radu, manager Estetic Boutique.

Naşterea, alăptarea, luarea în greutate în timpul sarcinii sau după duc la pierderea fermităţii sau a formei sânului, însă prin liftingul mamar, acest lucru poate fi remediat. În plus, liftingul poate fi însoţit şi de implanturi.

Abdominoplastia este altă procedură care face parte din grupul procedurilor destinate mamelor. Intervenţia are rolul de a îndepărta excesul de piele şi grăsime de pe abdomen şi de a reda fermitatea zonei. Îndepărtarea grăsimii poate fi realizată şi prin liposucţie.

Iar pentru ca schimbarea să fie completă, mommy makeover oferă şi opţiuni de rejuvenare facială, atât prin intervenţii chirurgicale, cât şi prin tehnici minim invazive, injectare cu toxină botulinică sau acid hialuronic.

Estetic Boutique se află în Craiova, pe strada Petru Rareş, nr. 15 și Calea Unirii, nr. 196.

Telefon: (0251) 524 772

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS