8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriDe ce este ruleta jocul perfect pentru gamblerii începători?

De ce este ruleta jocul perfect pentru gamblerii începători?

Alegerea jocurilor dintr-un cazino, fie el online sau offline, se face, de regulă, în funcție de preferințele personale. Cu toate acestea, dacă ești începător, va trebui să acorzi o atenție mai mare tipului de joc ales. Dacă te avânți la jocuri prea complicate sau la cele care necesită o strategie, este posibil să îți epuizezi rapid bugetul.

Din această perspectivă, ruleta este unul dintre cele mai potrivite jocuri pentru gamblerii începători. Poţi profita din plin de toate ofertele pe care cazinourile online ți le oferă, cum ar fi un bonus fără depunere de bun venit sau rotiri gratuite.

Printre jocurile cele mai populare dintr-un cazino, există câteva care tind să atragă jucătorii neexperimentați. Acestea sunt jocuri precum sloturi, blackjack și ruletă.

În timp ce toate aceste trei jocuri au avantajele lor, ruleta ar putea fi cel mai bun punct de plecare pentru jucătorii începători. De ce? Vom vedea în continuare!

Ruleta se poate învăța în câteva minute

Foarte puține jocuri se pot învăța mai repede și ușor decât ruleta. Nu pare simplu dacă nu ai jucat niciodată, dar trebuie să știi doar câteva lucruri pentru a începe. Cel mai simplu mod de a învăța ruleta este să descoperi regulile și opțiunile de pariere disponibile și să începi să joci.

Tradițional, ruleta se joacă la o masă care include o roată cu 37 sau 38 de spații. O minge de fildeș este rotită în jurul roții, până când aceasta aterizează pe unul dintre numere. Jucătorii plasează pariuri încercând să ghicească locul în care mingea va ateriza, alegând un număr și o culoare (roșu sau negru). De cele mai multe ori, pariurile se fac folosind jetoane.

Sigur, cazinourile online au adaptat jocul de ruletă, însă regulile au rămas aceleași.

Ruleta e mai distractivă decât majoritatea jocurilor oferite de cazinouri

Dacă e să alegem cel mai simplu joc de cazino, vei fi dezamăgit să afli că acesta nu este ruleta. Ei bine, sloturile ocupă poziția fruntașă din perspectiva ușurinței cu care pot fi jucate. De altfel, sloturile sunt jocurile preferate de cei mai mulți gambleri începători. Spre deosebire de natura aparent haotică a multor jocuri de masă, sloturile oferă o experiență de joc mai liniștită.

Cu toate acestea, după o perioadă sloturile pot deveni anoste, dar fiind faptul că nu implică foarte multă adrenalină. Ruleta, în schimb, te va ține mereu în priză. Pariurile sunt rapide, rezultatele sunt aproape instant aflate. Mai mult, ruleta oferă multiple opțiuni de pariere diferite. Așadar, nu ai cum să te plictisești.

Șanse bune de câștig

După cum s-ar putea să știi deja, probabilitatea de a câștiga bani la un cazinou variază în funcție de jocurile pe care decizi să le joci. În mod similar, fiecare cazino are propriile cote care, evident, influențează șansele de câștig. Casa va avea întotdeauna cel puțin un ușor avantaj în fiecare joc pe care îl oferă. Această margine poate varia de la mai puțin de 1 procent la peste 30%, în funcție de jocul în cauză.

Poate că cel mai convingător motiv pentru care orice jucător ar trebui să-și încerce norocul la ruletă este reprezentat de cotele bune. Deși procentul exact poate varia, de obicei acesta se ridică undeva la 5%. Asta înseamnă, în esență, că un jucător de pariuri are 45% șanse să câștige.

S-ar putea să pară un procent scăzut, dar merită să punem acest număr în context. Să presupunem că decizi să-ți încerci norocul la un slot machine. Majoritatea acestor aparate de sloturi sunt programate cu un avantaj între 6% și 15% în favoarea cazinoului, ca atare șansele de câștig sunt semnificativ mai mici.

Ruleta e mai distractivă decât majoritatea jocurilor oferite de cazinouri

Nu implică foarte multă competitivitate

Uneori, jocurile de masă pot deveni puțin agitate. Mulți jucători sunt competitivi prin natura lor, ceea ce poate duce la unele momente tensionate. Este adevărat că de cele mai multe ori jucătorii nu concurează unii împotriva celorlalți, ci toți împotriva casei, însă atmosfera generală este tot una tensionată.

Jocurile de cărți specifice, cum ar fi blackjackul și anumite tipuri de poker, pot scoate uneori în evidență cele mai neplăcute reacții ale unor jucători. Emoțiile sunt foarte intense și uneori poate fi greu să vezi alți oameni câștigând bani în timp ce tu ești mereu în pierdere.

Ruleta, pe de altă parte, nu implică scenarii aprinse precum cele de mai sus. Sigur, este întotdeauna posibil să găsești un jucător supărat, indiferent de jocul pe care îl joci. Dar este mult mai puțin probabil să atragi mânia unui alt jucător în timp ce stai în jurul unei rulete.

Nu implică foarte multă competitivitate

E un joc perfect pentru o seara cu prietenii

Dacă este posibil, jucătorii noi ar trebui să meargă întotdeauna la cazinouri cu oameni cu care se simt confortabil să joace. Asta deoarece cazinourile pot fi intimidante pentru persoanele lipsite de experiență în jocuri de noroc. Iar când vă confruntați cu o situație incomodă, este plăcut să poți apela la un prieten de încredere pentru îndrumare.

În plus, jocurile de noroc cu un grup de prieteni sunt adesea o experiență distractivă. Anumite jocuri din jurul cazinourilor sunt mai potrivite pentru grupuri decât altele, ruleta fiind unul dintre ele.

Natura oarecum deschisă și expansivă a unei mese de ruletă face posibilă participarea mai multor persoane la acțiune. Alte jocuri impun o limită maximă pentru numărul de persoane pe masă, ceea ce poate crea o problemă pentru grupurile mari.

Concluzie

Multe jocuri de cazino sunt opțiuni potrivite pentru jucătorii fără o experiență vastă. Sloturile, blackjackul și jocul de craps sunt variante bune din care poți să alegi. Cu toate acestea, când vine vorba de punctul de plecare, ruleta ar putea fi cel mai bun pariu. Ruleta este unul dintre cele mai simple jocuri dintr-un cazino și poate fi stăpânită în câteva minute.

Sigur, sloturile ar putea fi cele mai la îndemână, dar merită să investești câteva minute pentru a afla regulile de bază ale ruletei deoarece acest joc îți aduce mai multe șanse de câștig.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS