11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeVolkswagen prelungește cu trei luni garanția de automobil care expiră în perioada 1 martie - 31 mai 2020

Volkswagen prelungește cu trei luni garanția de automobil care expiră în perioada 1 martie – 31 mai 2020

Volkswagen a decis să prelungească garanția de automobil care expiră în perioada 1 martie – 31 mai 2020 cu trei luni. Decizia a fost luată ca urmare a situației generate de coronavirus pentru a veni în sprijinul clienților care nu au putut beneficia de garanție din cauza situației create de COVID-19. Acest lucru se aplică automobilelor noi vândute de Volkswagen în România. Limita de kilometri până la care este valabilă garanția rămâne aceeași.

„Ca urmare a neajunsurilor generate de pandemia de coronavirus, unii dintre clienții noștri nu au putut face la timp solicitările de garanție.”, a declarat Jürgen Stackmann, membru în Consiliul Director al Volkswagen Autoturism, responsabil de Vânzări, Marketing și After Sales. „Ne bucurăm să putem oferi clienților noștri ajutor imediat și soluții lipsite de birocrație prin această prelungire de trei luni a garanției.”

Această măsură reprezintă o concesie voluntară unică, având scopul de a ajuta clienții aflați în situația excepțională generată de Covid-19 și nu se constituie într-o obligație legală sau un precedent pentru alte beneficii viitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS