3.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 noiembrie, 2021
Știri de ultima orăBani & AfaceriFlorin Cîțu: Ministerele au luat decizia de reducere a unor cheltuieli

Florin Cîțu: Ministerele au luat decizia de reducere a unor cheltuieli

În această rectificare bugetară nu s-a tăiat de nicăieri, susține Florin Cîțu, ministrul Finanțelor Publice. El a precizat că ministerele au transmis reducerea unor cheltuieli neesențiale ca să ajute bugetul. El a mai afirmat că sumele sunt foarte mici. transmite Hotnews.

“Am văzut iarăși că încep discuțiile despre unde se taie. Nu se taie. În această rectificare bugetară nu s-a tăiat de nicăieri. Acele ministere care au considerat că pot să ajute bugetul cu economii în această perioadă au luat această decizie. Si au transmis către Ministerul Finanțelor reducerea unor cheltuieli neesențiale. Sumele sunt foarte mici. Sunt câteva sute de mii la un minister, câteva milioane la Administrația Prezidențială, de exemplu. În rest sumele sunt foarte mici”, a spus Cîțu, într-o declarație la Palatul Victoria.

El a reamintit că au fost suplimentate fondurile pentru Ministerul Transporturilor, “care în anii precedenți erau de fiecare dată la rectificare tăiate.

„Și la Ministerul Educației au fost suplimentate fondurile. Ministere care în trecut la fiecare rectificare erau văduvite de fonduri, acum au primit”, a afirmat ministrul Finanțelor, mai scrie Hotnews.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – FCSB / Fanii Științei sunt așteptați...

Oficialii clubului Universitatea Craiova nu au stat prea mult...

ȘTIRI GdS