15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriÎmpreună stopăm răspândirea coronavirus

Împreună stopăm răspândirea coronavirus

Din 1999 am trecut împreună cu clienții noștri prin tot felul de situații. Au fost succese, crize, provocări de ambele părți. Cu toate acestea, am rămas împreună într-un parteneriat tacit și longeviv, de care ne bucurăm și în prezent.


Azi ne aflăm din nou cu toții într-o împrejurare plină de provocări, în care ne dorim și vă dorim tuturor, chiar dacă ne cunoașteți, chiar dacă nu, să rămâneți vigilenți și calmi, pe cât posibil. Să luați decizii raționale și să vă păziți de zvonuri și panică induse.


Vă anunțăm, pe această cale, că noi rămânem în principal la dispoziția companiilor care oferă asistență comunității: Serviciul de Ambulanță, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj, Compania de Salubritate Craiova, Inspectoratul de Poliție Dolj şi Jandarmeria Dolj. Este foarte probabil ca, în viitorul apropiat, din cauza pandemiei și pentru a preîntâmpina răspândirea virusului, să oprim activitatea pentru o perioadă. Până atunci, vă asigurăm tot suportul la sediul din Calea Severinului 56A, program, de lucru 8:30 – 17:30 (luni-vineri), [email protected] și 0745.102.591.


În cazul în care nu aveți drumuri urgente și dacă puteți lucra de acasă, vă rugăm să vă restrângeți cât puteți drumurile pe afară. Doar așa vom putea împiedica virusul să se răspândească. În cazul în care tocmai ați venit dintr-o țară străină, anunțați Direcția Sanitar Publică pentru că este în interesul tuturor să prevenim îmbolnăvirea celor dragi și a restului comunității.


Supunându-ne rigorilor impuse de autorități și, dorind să preîntâmpinăm eventualele impedimente, am adoptat în cadrul atelierului nostru o serie de măsuri de siguranță:
• igienizarea suprafețelor din 2 în 2h;
• purtarea de măști și mănuși de unică folosință;
• amenajarea unor spații de așteptare pentru clienți în curtea unității pentru a nu sta în contact cu alți clienți sau colegi de-ai noștri;
• amplasarea listelor cu măsuri de siguranță la vedere atât pentru clienți, cât și pentru personal;
• agrearea de către tot personalul să limiteze ieșirile din casă după orele de program;
• izolarea acasă a membrilor echipei, celor care au simptome de răceală/gripă pentru a nu-i contamina și pe ceilalți.


În aceste momente, mai mult ca niciodată, vă rugăm să respectați regulile de igienă cu maximă strictețe. Măsurile de protecție se găsesc pe website-ul Ministerului Sănătății http://www.ms.ro/recomandari-privind-conduita-sociala-responsabila-in-prevenirea-raspandirii-coronavirus-covid-19/. Neapărat să vă informați doar din surse sigure și să nu dați crezare speculațiilor.


Susținem campania #eustauacasa și credem cu tărie că împreună, conștientizând gravitatea CONVID 19, vom putea să trecem cu bine peste această mare încercare a țării și a umanității. Cel mai important lucru este să rămânem, pe cât posibil, acasă, iar pe cei care merg încă la job, așa cum suntem și noi, îi rugăm ca după orele de program să rămână acasă.


Ne puteți contacta la 0251.415.122 sau 0745102591 sau la [email protected] pentru a vă informa despre programul nostru de lucru și pentru a cere alte detalii necesare vouă. Apelați-ne cu încredere, facem tot ce putem pentru a răspunde nevoilor voastre și, în același timp, pentru a limita și preveni răspândirea virusului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS