10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAngajaţii Adobe România lucrează de acasă şi primesc sprijin financiar

Angajaţii Adobe România lucrează de acasă şi primesc sprijin financiar

Angajații Adobe România lucrează de acasă. Această măsura a fost implementată pentru a limita expunerea la risc de îmbolnăvire cu coronavirus, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

Cât oferă compania fiecărui angajat

Compania oferă 250 de dolari fiecărui angajat pentru achiziţia de echipamente care să faciliteze munca de acasă.

„Cei aproape 700 angajaţi din Bucureşti, majoritatea implicaţi în cercetare şi dezvoltare software pentru produse Adobe cu impact global, au fost încurajaţi să ducă acasă orice echipament propriu de la birou precum laptop, monitor, tastatură, mouse –astfel încât tranziţia către home office să fie cât mai confortabilă. În plus, în acest context şi cu scopul de a spori confortul angajaţilor în perioada lucrului de acasă, Adobe ofera suport financiar, respectiv o sumă de 250$ alocată fiecărui angajat pentru achiziţia de echipamente office pentru acasă. Suma poate fi utilizată pentru electronice (căşti, monitoare, echipamente pentru Internet, etc.), mobilier (birou, scaun pentru birou) sau abonamente la telefonie şi Internet şi va fi rambursată integral angajaţilor de către companie”, arată Adobe România.

Măsura de a lucra de acasă este valabilă până pe 12 aprilie

Pentru a asigura comunicarea eficientă şi conectarea ca echipă, angajaţii Adobe folosesc soluţii digitale de videoconferinţă şi mesagerie internă, iar întâlnirile zilnice ale echipelor se desfăşoară după programul normal. De asemenea, pentru a reduce disconfortul lipsei interacţiunilor directe, Adobe România a lansat un hasthtag, #adobeasone, sub care angajaţii sunt invitaţi să posteze pe reţelele sociale fotografii, video sau alte forme de conţinut online despre biroul lor de acasă şi cum decurg zilele lor de lucru de acasă.

Măsura de a lucra de acasă, valabilă pentru toţi angajaţii Adobe din Europa, este valabilă până pe 12 aprilie, cu posibilitatea de prelungire în funcţie de evoluţia situaţiei la nivel naţional şi european.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS