6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriWOW Esthetic, unul dintre centrele de remodelare cu rezultate realmente vizibile

WOW Esthetic, unul dintre centrele de remodelare cu rezultate realmente vizibile

Tratamentele de remodelare corporală sunt din ce în ce mai apreciate de către craiovence. În ultimii ani, piaţa saloanelor de estetică şi remodelare a cunoscut un „boom“ pe plan local. Însă tehnologiile avansate din domeniu, care asigură rezultate realmente vizibile, sunt disponibile doar în câteva centre. La Wow Esthetic, aparatura performantă a fost condiţia fundamentală încă de la deschiderea centrului de remodelare, în urmă cu un an şi jumătate. „Am început cu remodelare corporală, iar acum oferim şi o serie de tratamente faciale şi, mai nou, epilare definitivă. Continuăm pe aceeaşi linie, cu aparatură de ultimă generaţie“, spune managerul centrului, Mădălina Luca.

Tratament unic pentru remodelare corporală

La Wow Esthetic se găsesc echipamente unice pe plan local, care asigură rezultate impresionante. Unul dintre acestea este VelaShape III, extrem de eficace pentru slăbire, probleme cu celulita sau pielea flască. „Sunt patru tehnologii într-o singură terapie: radiofrecvenţă, infraroşu, vacuum şi role mecanice de masaj. Şedinţa se face la două săptămâni. Cumulat, găseşti toate beneficiile unor tratamente multiple într-unul singur, la un cost similar, dar scutind timp şi bucurându-te de mai mult confort“, explică Mădălina avantajele unui astfel de tratament.

Şi criolipoliza Cooltech şi lipolaserul Strawberry sunt foarte căutate de clientele centrului. Acestea utilizează tehnologii moderne pentru îndepărtarea ţesutului adipos, distrugând, practic, celulele grase.

Alt tratament oferit în exclusivitate în Craiova de Wow Esthetic este Hydracool. Este un tratament facial ce combină patru tehnologii pentru curăţare, hidratare, stimularea producţiei de colagen şi, astfel, rejuvenare a pielii.

Nou: epilare definitivă inclusiv pe piele bronzată

Din noiembrie, la Wow Esthetic există şi un echipament pentru epilare definitivă care poate fi folosit pe toate tipurile de piele, inclusiv pe pielea bronzată. Aparatul, numit Elysion Pro, foloseşte un laser diodă extrem de eficient şi nedureros, care face şedinţele mult mai confortabile.

La nivelul centrului, se desfăşoară inclusiv şedinţe de EMS Fitness, cu costume speciale Vision Body. „Sunt nişte costume wireless care ne scutesc de vestele grele, incomode. Costumele au încorporată tehnologia care transmite impulsuri electrice muşchilor. Aceştia se contractă, iar în acest timp facem şi exerciţii de fitness. 20-30 de minute echivalează cu şase ore de sală“, spune Mădălina Luca. Aceasta adaugă că remodelarea corporală trebuie să fie atât eficientă, cât şi confortabilă. De aceea, centrul oferă echipamente şi tehnologii care uşurează procesul de remodelare şi câştigă încrederea celor care trec pragul Wow Esthetic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS