25.9 C
Craiova
vineri, 18 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Compania UNIC, despre cum să îţi consolidezi poziţia pe piaţă

Compania UNIC, despre cum să îţi consolidezi poziţia pe piaţă

Compania UNIC Imobiliare se află de 18 ani pe piaţă şi a cunoscut, de-a lungul acestora, o dezvoltare constantă. UNIC şi-a câştigat reputaţia făcând pas după pas, fără să îşi forţeze norocul. Echipa UNIC câştigat încrederea clienţilor de pe piaţa imobiliarelor prin seriozitate şi profesionalism, dar şi carisma a avut un cuvânt de spus în succesul pe termen lung.

„Avansăm cu paşi fireşti, nu deodată, în salturi forţate. Şi după 18 ani am ajuns în acest punct în care suntem cunoscuţi şi apreciaţi. Pentru a putea face o vânzare bună, nu e suficient doar să dai un anunţ personalizat, pentru că asta poate face singur orice client. Noi venim cu un brand, cu un mesaj care are o istorie. Cu garanţia încrederii şi a profesionalismului“, spune Nicu Răduţ, managerul UNIC.

Dacă munceşti, succesul vine. Dar trebuie să ai grijă să îl şi păstrezi. Aşa se face că echipa UNIC investeşte mereu în autoperfecţionare şi îşi propune să evolueze constant. „Avem o reputaţie, dar trebuie să o menţinem. Ne şi promovăm, comunicarea este cheia. Avem bannere pe toate ecranele din Craiova. Informaţia noastră e afişată pe multe site-uri. Suntem prezenţi“, menţionează Nicu Răduţ.

Facem îmbunătăţiri constant. Aşa cum îmi place mie să spun, dintr-un supermarket ne transformăm într-un minimall. Am început ca un magazin de stradă care a tot adus marfă. Şi am crescut constant.

El adaugă că firma a îmbunătăţit constant calitatea preluărilor, iar clienţii se conving încă de la încept că discută cu o firmă profesionistă. „Ne-am mai îmbogăţit cu o mulţime de clienţi buni, oameni care ştiu ce vor şi iau deciziile repede. Poate e şi puţin noroc la mijloc“, spune zâmbind Nicu Răduţ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Comisia Europeană lansează un plan de acţiune anti-rasism

Comisia Europeană a lansat astăzi un plan...

ȘTIRI GdS

Cum se va face poprirea electronică pe conturile datornicilor

Ca să nu le mai blocheze toate conturile debitorilor, ANAF pregătește poprirea electronică. Pentru a fi posibilă, Fiscul trebuie să aibă acces la conturile bancare ale datornicilor. Iată cum ar putea fi simplificate popririle de anul acesta.

Inițiative generoase pentru diversificarea ofertei culturale și turistice a...

35 de milioane de euro este valoarea principalelor investiții pe care Consiliul Județean le-a finalizat sau le are în derulare în domeniul...

Scrisoare deschisă adresată membrilor și simpatizanților USR

Ați auzit multe lucruri despre mine în această campanie și foarte puține dintre ele sunt adevărate. De aceea, am decis să mă...

ANAF nu mai face popriri, dar blochează temporar toți...

În cazul în care există debitori care nu și-au achitat sumele la termenele legale, Fiscul nu mai poate face popriri clasice pe conturi până pe 25 octombrie. Însă ANAF instituie popriri asigurătorii și sechestru asigurător, in cazul in care debitorul este suspect de neplata. Astfel că unii datornici nu se pot folosi de acei bani din propriile conturi.

Ambasadorul Elveției în România, în vizită la șantierul fabricii...

Craiova, 16 septembrie, 2020 - Clariant, companie inovatoare și sustenabilă axată pe produse chimice de specialitate, a primit recent vizita Excelenței Sale...

Anișoara Stănculescu – ,,Să dăm posibilitatea craiovenilor să decidă...

Toți candidații la primăria Craiova vorbesc de smart-city, ceea ce e un lucru bun. Să digitalizăm serviciile publice, să ușurăm viața cetățenilor...