17 C
Craiova
miercuri, 21 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme

Cotidianul Gazeta de Sud împlineşte un sfert de secol. Poveştile de afaceri a 25 de firme de succes din Dolj completează povestea de 25 de ani a Gazetei de Sud.

Cel mai mare cotidian regional din Oltenia scrie file de istorie. În curând, Gazeta de Sud atinge un sfert de secol de când încântă publicul cu cele mai noi şi mai interesante ştiri, analize şi informaţii de interes. Cu acest prilej, pregătim o serie de surprize pentru cititorii noştri fideli şi pentru companiile de succes cu care colaborăm.


În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Exemplul pozitiv din economie este important pentru noi!

Gazeta de Sud a mediatizat, de-a lungul anilor, exemplul pozitiv din economie şi a fost alături de mediul local de afaceri, atât prin spaţiul publicitar pus la dispoziţie, cât şi prin articolele, analizele de calitate şi informaţiile prompte pentru mediul de afaceri, publicate în paginile ziarului.

În acest an aniversar, când Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani, promovăm şi mai mult mediul de business. Vom face cunoscute poveştile de succes a 25 de firme din Dolj. Vom concentra informaţia economică de calitate în mai multe pagini din Gazeta de Sud.


Am demarat o campanie de mediatizare a succesului în afaceri din rândul colaboratorilor GdS cu notorietate. Colaboratori care au un cuvânt de spus în economia locală sau regională. Companiile şi antreprenorii care au fost alături de noi pe parcursul celor 25 de ani de existență ai ziarului pot să își prezinte afacerea de succes în paginile ziarului nostru. Povestile de succes vor aparea și pe site-ul www.gds.ro.

Cele 25 de afaceri de succes selectate de GdS vor fi prezentate în paginile ziarului. Incepand de astazi, in fiecare numar al publicaţiei noastre vom prezenta cate o afacere in ziar. Afacerile de succes vor fi prezenate și pe site-ul www.gds.ro, inainte de 15 martie 2020.


Vă mulţumim că ne citiţi în fiecare zi şi că ne sunteţi alături de 25 de ani!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Focare de COVID-19 la centre sociale, spitale, companii, la...

Mai multe focare sunt active în județul...

ȘTIRI GdS

Mai multe școli din Gorj învață în scenariul galben

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Gorj a adoptat o hotărâre pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2. Prin Hotărârea nr. 36 s-a...

Dolj: Măsuri restrictive în Breasta și Coșoveni

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a emis astăzi o hotărâre privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în localitățile Breasta...

Motociclist rănit într-un accident la Beharca

În zona localităţii Beharca, pe DN 6, s-a produs astăzi un accdent rutier, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Ovidiu Mihalache, suspendat și amendat drastic pentru accidentarea lui...

Ovidiu Mihalache și-a aflat pedeapsa pentru faultul care a adus la accidentarea gravă a lui Elvir Koljic, din meciul Universitatea Craiova - Poli Iași 1-0. Comisia...

Sprijin temporar cu caracter excepțional acordat fermierilor și IMM-urilor

Data limită de depunere a cererilor în cadrul în cadrul Măsurii 21 – Sprijin temporar cu caracter excepțional acordat fermierilor și IMM-urilor...

42 rentieri agricoli din Gorj au primit banii pentru...

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că a finalizat plata tuturor sumelor cuvenite pentru renta viageră agricolă aferentă anului...