17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCum poţi să-ţi recuperzi banii fără să ajungi la instanţă

Cum poţi să-ţi recuperzi banii fără să ajungi la instanţă

Ai o firmă sau activezi ca PFA şi vrei să ştii cum poţi să îţi recuperezi creanţele fără să dai în judecată partenerul de afaceri? Afli de la Radio Sud ce alternativă ai, în acest sens.
Arbitrajul comercial poate fi o alternativă la procesele de lungă durată care se desfăşoară în instanţă. Puţine firme cunosc procedura arbitrală. Altele ştiu despre ce este vorba, dar nu au încredere să apeleze la „micile tribunale arbitrale”. Acestea funcţionează pe lângă Camerele de Comerţ. Din necunoaştere sau din lipsă de încredere în arbitraj, firmele care au litigii ce decurg din contractele comerciale ajung în instanţe.


În această seară, de la ora 21:00, puteţi afla toate detaliile despre procedura arbitrajului, urmărind emisiunea Economia Sudului, la Radio Sud, pe frecvenţa 97,4 FM.
Invitata realizatoarei Ramona Olaru este Sofia Cozac, preşedintele Curţii de Arbitraj Dolj, de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie Dolj.

Ce este arbitrajul, cât costă procedura, cine sunt arbitrii care judecă acea cauză? Acestea şi multe alte detalii poteţi afla urmărind emisiunea Economia Sudului, difuzată marţi seara, la Radio Sud.


Vă aşteptăm să ne ascultaţi pe frecvenţa 97,4 FM, la Radio Sud!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS