Acasă Bani & Afaceri Care sunt domeniile vizate de controalele ITM Dolj

Care sunt domeniile vizate de controalele ITM Dolj

-

În această seară, începând cu ora 21:00, pe frecvenţa Radio Sud (97,4 FM), puteţi asculta la emisiunea Economia Sudului cele mai noi date legate de piaţa muncii. Invitatul realizatoarei Ramona Olaru va fi Cătălin Mohora, inspector-şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj. Veţi afla în ce domenii de activitate se efectuează controale ale ITM Dolj.

Vom dezbate şi problemele angajaţilor, probleme care ajung în atenţia ITM Dolj. De exemplu, vom detalia situaţiile în care salariaţii sunt nedreptăţiţi de angajatori. Circa 60% dintre sesizările primite la ITM se referă la aceeaşi neregulă uzitată de angajatori. Vom detalia ce se poate face în astfel de situaţii din punct de vedere legal, astfel încât angajaţii să nu aibă de suferit.

De asemenea, cei care veţi asculta emisiunea la Radio Sud puteţi afla ce tertipuri folosesc angajatorii pentru a-şi înşela angajaţii şi pentru a plăti mai puţini bani la stat, sub forma impozitelor.

Vă aşteptăm să ascultaţi emisiunea Economia Sudului, pe frecvenţa Radio Sud (97,4 FM), începând cu ora 21:00.

ȘTIRI VIDEO GdS

Percheziții DNA la sediul PSD Arad

Procurorii DNA au descins, luni dimineaţă, la sediul PSD Arad, unde fac percheziţii, într-un presupus caz de corupţie. Aceste percheziţii l-ar viza...

Sacru și rit în obiceiurile de iarnă din Oltenia

Muzeul Olteniei – Secția de Etnografie vernisează miercuri, ora 12:00, la “Casa Băniei”, expoziția temporară „Sacru și rit în obiceiurile de iarnă...