-0.6 C
Craiova
sâmbătă, 16 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Actualitate NEPI Rockcastle va dezvolta un mall Promenada de 70.000 mp şi 110 mil. euro în Craiova

NEPI Rockcastle va dezvolta un mall Promenada de 70.000 mp şi 110 mil. euro în Craiova

NEPI Rockcastle a finalizat achiziția unui teren de aproximativ 200.000 mp în Craiova, pe Calea Severinului, unde intenționează să construiască unul dintre cele mai mari proiecte de retail din zona Olteniei, informează economica.net. Valoarea investiției totale este estimată la aproximativ 110 milioane euro, iar lucrările de construcție vor demara după obținerea tuturor avizelor necesare.

„Ne bucurăm să anunțăm această investiție, pentru că avem semnale că mai bine de 400.000 de români din zona de sud-vest a țării așteaptă un astfel de proiect, cum va fi Promenada Craiova. Dorim să oferim vizitatorilor noștri o experiență completă de cumpărături şi divertisment, cu branduri naţionale şi internaţionale, multe dintre acestea venind în premieră în Craiova, iar conceptul va fi unul cu totul deosebit, realizat după ultimele standarde europene în retail. Ne extindem astfel portofoliul în zona Olteniei și încurajăm dezvoltarea economiei locale prin investiții și crearea de noi locuri de muncă”, a declarat Alex Morar, CEO NEPI Rockcastle.

Mallul Promenada Craiova va avea o suprafață de 70.000 mp închiriabili, cu o capacitate de peste 150 de magazine de îmbrăcăminte, încălțăminte, înfrumusețare, sport, tehnologie, home&deco, jucării și produse pentru copii, servicii, restaurante și cafenele.

Proiectul de retail, situat în apropierea arterei rutiere principale a orașului și în vecinătatea celui mai mare cartier rezidențial, va găzdui printre ancorele principale un hypermarket, un cinema și un  magazin de bricolaj Dedeman.

Proiectul include și construirea de către NEPI Rockcastle a unei șosele de legătură între Calea Severinului și Strada Râului, având 2 benzi pe sens, fapt care va avea o contribuție importantă la dezvoltarea infrastructurii din zonă.

Termenul de finalizare a lucrărilor pentru Promenada Craiova este estimat la trimestrul 4 din 2021.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Caz de Covid în avionul în care se afla...

Continuă haosul la Melbourne, după ce jucătorii de tenis...

ȘTIRI GdS

Caz de Covid în avionul în care se afla...

Continuă haosul la Melbourne, după ce jucătorii de tenis au aterizat în orașul australian la bordul unor avioane care au decolat din diferite colțuri...

Seringi și ace, aduse din Qatar cu o aeronavă...

Seringi și ace, aduse din Qatar cu o aeronavă a Forţelor Aeriene Române

Gorj: Mașină avariată în trafic de un copac...

Mașină avariată în trafic de un copac doborât de vânt

Germania a trimis la Moscova dosarul privind otrăvirea lui...

Germania a trimis la Moscova mai multe elemente ale anchetei judiciare cu privire la presupusa otrăvire a opozantului Kremlinului, Alexei Navalnîi, chiar înainte de...

Amenzi de 4.000 de euro pentru o petrecere în...

Amenzi de 4.000 de euro pentru o petrecere în apartament

Astra – „U“ Craiova | Marius Constantin: „Trebuie să...

Fundașul Universității Craiova, Marius Constantin, a reprezentat vestiarul la conferința de presă, de astăzi, premergătoare meciului cu Astra Giurgiu. Disputa din cadrul etapei a...