5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPalatul RSR Podari, pe podiumul centrelor de evenimente

Palatul RSR Podari, pe podiumul centrelor de evenimente

La numai un an şi jumătate de când a fost readus la viață de o nouă conducere, Palatul RSR a devenit unul dintre cele mai importante centre de evenimente din zonă.

Palatul are o suprafață totală de 50.000 mp, o capacitate de 1.000 de locuri şi 20 de camere hoteliere.

Acesta poate găzdui orice tip de evenimente, de la majorate, aniversări, nunți, botezuri și până la conferințe și întâlniri de afaceri. Situată la ieșirea din Craiova, într-o zonă liniștită, locația oferă un cadru elegant, romantic, spațios, cu multă verdeață.

Şi pentru că ziua nunţii este unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa unui cuplu, Palatul RSR poate găzdui o nuntă ca în povești, presărată cu o mulțime de momente speciale pentru miri.

Cununia se poate face în aer liber, pe un ponton amenajat pe lac. În ceea ce privește cununia religioasă, aceasta poate fi oficiată în cadrul bisericuței care se află în incinta Palatului. De asemenea, Palatul dispune de parc special amenajat pentru ședințe foto în care sunt amplasate căsuțe rustice foarte rare.

Totodată, nunta poate avea tematica pe care mirii o aleg.

Un element extrem de important în reușita unei nunți îl constituie și preparatele culinare, care trebuie să satisfacă și cei mai exigenți invitați. La Palatul RSR, specialiştii în arta culinară gătesc în faţa invitaților.

Cei care preferă bucătăria tradițională românească au la dispoziție o terasă rustică, unde pot mânca preparate specifice, inclusiv pâine în ţest.

Cu profesionalism și dedicare, echipa RSR Podari te ajută să pui la punct fiecare detaliu, inclusiv transportul invitaților. Astfel, este pus la dispoziția acestora un microbuz care va pleca din oră în oră dinspre Podari spre oraș.

Dacă vrei să celebrezi iubirea într-o locație elegantă, poți contacta repre­zentanții RSR Podari la numărul de telefon 0765.000.045.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS