0.5 C
Craiova
miercuri, 27 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Bani & Afaceri Afaceri de succes Cum poți să reduci costurile cu deschiderea unui magazin online

Cum poți să reduci costurile cu deschiderea unui magazin online

Comerțul online din România se află în continuă creștere, motiv pentru care tentația de a deschide un magazin online noi este mare. Cu siguranță, cei mai mulți dintre cei care au o astfel de idee se gândesc cum ar putea să-și asume cât mai puține riscuri, în cazul în care afacerea nu va avea succes, susţin specialiştii unei companii de software pentru eCommerce.

Unul dintre motivele principale pentru care mulți antreprenori aflați la început nu se tem să investească într-un magazin online este acela că, în comparație cu un magazin fizic, necesită costuri mult mai mici. În plus, sunt motivați și de evoluția spectaculoasă a pieței din ultimii ani. Main sunt motivați și de avantajele pe care le are față de comerțul tradițional.

Piața de eCommerce din România este deosebit de atrăgătoare pentru antreprenorii aflați la început de drum sau interesați de a-și deschide un nou canal de vânzare prin Internet. Cu o creștere de peste 30% de la un an la altul, eCommerce-ul promite un start rapid în afaceri și un business deosebit de flexibil, declară Doina Vîlceanu, business development manager în cadrul ContentSpeed, jucător local pieței locale de software pentru sectorul de eCommerce.

Ultimul raport GPeC indică în 2018 o dublare a numărului de magazine online. Au crescut de la 7.000 în anul 2017 la aproape 15.000 anul trecut. Cu toate acestea, adevărul este că nu toate performează. Foarte multe dintre acestea nici măcar nu sunt active sau le lipsesc componente vitale pentru o asemenea afacere.

Vezi articolul integral AICI

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

S-a scumpit modernizarea străzii Teilor

Strada Teilor din Craiova va fi modernizată cu 6,2 milioane de lei. Ea reprezintă, practic, continuarea urbană a Drumului Expres Craiova – Piteşti și face legătura cu strada Carpenului și bulevardul Decebal, via Pasajul Gârlești.

ȘTIRI GdS

MFP a împrumutat peste 500 de milioane de lei...

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a împrumutat, luni, 508,9 milioane de lei de la bănci, printr-o emisiune de obligaţiuni de stat de tip benchmark, cu...

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLUL „Eficientizarea...

Tipul materialului: Comunicat de presaTitlul proiectului: Eficientizarea activitatii RST EXPERT SRL prin achizitia de echipamenteNumele beneficiarului: RST EXPERTSRLObiectivul general al proiectului il constituie eficientizarea...

Când trebuie conectate casele de marcat la serverele ANAF

Firmele mici și mijlocii trebuie să se conecteze la serverele ANAF. Legiuitorii au amânat perioada aplicării amenzilor până la 31 martie, însă au rămas valabilă obligativitatea conectării caselor de marcat electronice fiscale la serverele ANAF. Acel termen se apropie. Ce trebuie să facă firmele?

Mezeluri din Bănie organizează un concurs pe Facebook cu...

Mezeluri din Bănie împreună cu Lactag Pe Gustate organizează, în această perioadă, un concurs atractiv pe pagina de Facebook Mezeluri din Bănie. Ce premii puteți...

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND LANSAREA PROIECTULUI CU TITLUL „Eficientizarea...

Tipul materialului: Comunicat de presaTitlul proiectului: Eficientizarea activitatii RST EXPERT SRL prin achizitia de echipamenteNumele beneficiarului: RST EXPERTSRLObiectivul general al proiectului il constituie eficientizarea...

Afaceri de succes, în pandemie. Profiturile din pariuri concurează...

Firmele de pariuri sportive și jocuri de noroc se dezvoltă în ultimii ani, în Craiova. Inclusiv în pandemie. Unele astfel de societăți au cifre de afaceri comparabile cu firme consacrate din industrie. Profiturile lor nu sunt de neglijat.